Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hölgyek ti felvesztek ilyen...

Hölgyek ti felvesztek ilyen bikinit mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Szóval a páromnak szeretnék születésnapra bikinit venni aminek brazil fazonú a bugyija. Puhatolóztam már tőle nem mondta, hogy nem tetszik neki. Jó alakja van és 40-es pár vagyunk. Szóval hölgyek ti mit szólnátok ilyen ajándékhoz? Felvennétek?

#brazil bikini
2021. jan. 3. 12:03
A kérdező szavazást indított:
Felvennék 40 évesen jó alakkal brazil alsójú bikinit
Nem vennék fel.
41 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Persze, sokan viselnek ilyet. Ha jó alakja van, csak nyugodtan.
2021. jan. 3. 12:33
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
Én 20 évesen sem vettem fel, pedig fitneszként , ma meg fitneszedzőként nem panaszkodom a fenekemre. 40 éveseknek meg bármilyen jó alakja is legyen nem áll jól.
2021. jan. 3. 12:35
 3/9 anonim ***** válasza:
72%
20 évesen felveszem, 40 évesen akárhogy nézek ki, nem venném fel. De ez teljesen mindegy, világosan megmondta, hogy nem tetszik neki. Nem örülne neki. Ne erőltesd rá a vágyaidat, mert vagy nagyon kellemetlenül érezné magát, vagy fel sem venné.
2021. jan. 3. 12:56
 4/9 anonim ***** válasza:
77%
Nem venném fel és hozzá felidegesítenél, hogy ennyire nem érdekel amit mondok!
2021. jan. 3. 13:06
 5/9 anonim ***** válasza:
14%
Aki ilyet felvesz az minden csak nem hölgy..
2021. jan. 3. 13:35
 6/9 anonim ***** válasza:
79%

Ha azt mondta nem tetszik neki, akkor bunkóság olyat venni.

Amúgy ez nagyban függ a helytől, van ahol 90% ilyet hord, máshol meg prosztó dolog felvenni. Én kizárólag tengerpartra ajánlanám (de még abból se mindenhova), és csak olyannak akit nem zavar.

2021. jan. 3. 14:09
 7/9 A kérdező kommentje:
Kicsi fèlre èrtelmeztètek amit ìrtam amikor kèrdeztem tőle nem mondta, hogy nem tetszik neki vagyis szerintem felvennè. Amùgy kösz a válaszokat.
2021. jan. 3. 14:15
 8/9 anonim ***** válasza:
66%
Ne vegyél neki ilyet. Fiatalokon is közönséges, nemhogy 40 felett.
2021. jan. 3. 16:09
 9/9 anonim ***** válasza:
43%
24 vagyok és nem venném fel. De ismerek olyat aki felvenné még akár 50 évesen is. Én aztán nem nézem ki mibe van, de személy szerint meztelennek érezném magam benne. Azért remélem a párod örülni fog neki, ha mégis emellett döntesz.
2021. jan. 4. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!