Kinek mi a velemenye a ceruza es az A vonalu szoknyarol?
Reszletesen:D
Figyelt kérdés
Irj le mindent ami eszedbe jut
2020. okt. 8. 23:03
1/7 anonim válasza:
Elegáns,sexy,nőcis😉
2020. okt. 8. 23:09
2/7 anonim válasza:
Ceruza:
Mindent megmutat, ha kerek feneked van, széles csípőd, hajrá.
A vonal:
Ha a felsőtested erősebb vagy dupla csípőd van, ez kicsit kiegyensúlyoz, nőies sziluettet ad.
2020. okt. 8. 23:34
3/7 anonim válasza:
Én jobban szeretem a ceruza szoknyát, ki emeli az alakom, szexis. Az A vonalút inkább irodába venném fel.
2020. okt. 9. 00:59
4/7 anonim válasza:
A cezuzaszoknya elegáns (persze ez attól is függ, hogy mivel viselik) és akinek megvan hozzá az alakja, annak nagyon jól tud állni, kimondottan nőies. De ehhez azért kell, hogy vékony dereka, szélesebb csípője és hosszú lábai legyenek. Persze bárki horhatja, de ilyen alakon mutat előnyösen.
Az A vonalú is jól néz ki, és nyilván attól is függ, hogy mivel párosítják, de inkább hétköznapi. Ez szerintem kb mindenkin jól tud állni, csak meg kell találni a megfelelőt. Itt nagyobb a változatosság is, hiszen van többfajta fazon, hossz belőle, míg a ceruzaszoknyából azért az összes elég hasonló.
2020. okt. 9. 13:37
5/7 Metionin válasza:
Az A vonalút szeretem, a ceruzát nem mert irritál ahogy tapad és minden lépésnél felcsúszik, na meg abban folyton bámulták a fenekem amíg azt kellett hordanom.
2020. okt. 9. 14:14
6/7 anonim válasza:
A testhezsimulóbb ruhákat, szoknyákat kedvelem. Nagyon fiatalos az arcom, kicsit kompenzálás részemről, hogy kerülöm a fiatalosabb "gyermekibb" vonalakat. Irodába is hordom, rajtam nem kifejezetten szexis, de sokat dob az önbizalmamon, hogy nem néznek 15 évesnek
2020. okt. 10. 20:13
7/7 anonim válasza:
Pár éve csak A vonalú szoknyát voltam hajlandó felvenni, ma már inkább a ceruzát választom. Az nekem előnyösebb. Bár lehet hogy csak azért mert az A vonalú "kislányosabb" és én is inkább kamaszként hordtam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!