Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Polot erdemes szukitettni?...

Polot erdemes szukitettni? Van par kedvenc polom, de nagyok ram, mivel fogytam, de csak egy szammal kene kisebb.

Figyelt kérdés
2022. máj. 16. 22:29
 1/6 anonim ***** válasza:
80%

Amennyiért egy varrónő megcsinálja azon az áron akár újat is vehetsz. Meg mi van ha visszaszedsz pár kilót? Jó lesz arra az esetre.

Én szoktam hordani amúgy kicsit bő felsőket, szóval nem kell mindig minden ruhadarabnak passzosnak lennie, lehet hogy így is hordhatod őket.

2022. máj. 16. 23:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem egy nagy művelet, próbálkozhatsz vele, én magamnak be szoktam venni nadrág derekát meg ilyesmit, de szakemberhez 1000-2000 ftért nem mennék vele. Pedig egyébként szívesen bízom a nagyobb volumenű átalakítást másra
2022. máj. 16. 23:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Nálunk kisvárosba a varrónők párszáz Ft ért megcsinálják, de ha ilyen problémám van akkor én odaadom anyumnak csinálja már meg nekem.
2022. máj. 16. 23:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem. Veszel masikat
2022. máj. 19. 09:00
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem szivesen vennek gucci polot, amit raadasul ajandekba kaptam :)
2022. máj. 19. 15:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor hizzál
2022. máj. 19. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!