Miért kövérít ennyire az overál?
Figyelt kérdés
Kaptam két overál, egy barnát és egy feketét, nagyon lezser, könnyű szellős anyagok, szerintem jó a szabásúk is. Mégis a csípőm meg a fenekem olyan irdatlan nagy benne. Ha felveszek egy fekete pólót és egy fekete nacit, nem látom az összes hurkám benne, de az overálban igen.2022. máj. 15. 18:49
1/4 anonim válasza:
Mert sokkal jobban felveszi a valódi alakodat
2/4 Noren1989 válasza:
Szerintem meg nem a méreteid.
4/4 anonim válasza:
Lehet, hogy neked nem állnak előnyösen ezek a ruhadarabok.
Nekem például vastagabb csípőm és lábaim vannak, emiatt nem vehetek olyan rövidnadrágot, ami alul kiszélesedik, mert az olyanok kövérítenek. Mindenki máshogy néz ki, és más is áll jól neki, úgyhogy kísérletezgetni tudsz csak, hogy neked mi áll jól, és mi nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!