Fiú létemre nagyon gáz lenne ha bodyt hordék póló helyett?
41#
Hogy a fenébe szólt vagy bámult volna bárki is,ha nem látszik,mert nadrág van rajtad?
46#
Nekem nincs.Van egy munkásoverálom.A bajom az hogy a kantárja nyúlik ugyan de ha leguggolok a hereimet akkor is nyomja.Nagyobbat nem akarok mert az meg mar hogy nezne ki rajtam ?Nincs akkora hasam !!Tök xar benne dolgozni.Aztán van itthonra munkásnadrág ami még jó is lenne.Raadasul nem is az óccsó fajta!!Viszont ha abba hajolok le akkor a fél seggem kint van.Allandóan huzigálni kell fel.Nem szeretem mert mindig a vicces kőműves dekoltázson röhögtünk és lám most valóban szembesülök vele h velem is ez van.Ugyhogy azt e miattnem hordom.
Feltünt amit írtatok többen hogy igy a derekad nem lehet kint.Tehát nem virítana a meztelen s..em benne.
Egy ilyen cucra ha rávennem az jo ötlet?Van aki igy hordja?Melósgatya alatt pldul?
Nekem nagyon bevált.
Ha olyan az idő mindig veszek fel bodyt, ebben nincs ki a derekam.
Télen meg természetesen alap öltözet nálam a body, de olyankor már általában hosszú ujjút hordok, de van hogy kettőt veszek fel, ott még ha ki is lenne a derekam a hajolgatás végett mikor dolgozom akkor sem fázik úgy mint ha csak póló lenne rajtam.
Szerintem, ha szépen párosítod más darabokkal, jól tudna kinézni.
+télen melegíti a vesédet is, nem fogsz megfázni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!