Fiú létemre nagyon gáz lenne ha bodyt hordék póló helyett?

Kérdező!
Ezek nem tudják hogy van férfi body is…
Vannak tájékozatlan emberek, de azok jobb ha ilyenkor inkább meghúzzák magukat, mert csak rontanak a helyzetükön.
Mentségükre szolgáljon, hogy még gyerekek..

Azta én sem tudtam, hogy van férfi body :D Épp azon gondolkodtam, hogy becsatolja és az akárhogy is, de valami kiálló pöckit nyomni fogja odalent.
Rendben is lenne, de a begyűrt póló nagyon furcsán néz ki szerintem pasikon. Télen, ha halálrafagyás ellen kell pulcsi alá úgy okés, de csak simán hordani...
20/N

A tangas változatát ajanlom.
Nagyon szexi!

Bocsi, hogy közbeszólok a veszekedéseteknek, de miért kell ilyeneket írni? Ettől jobban érzitek magatokat? Tényleg ilyen kis semmiségeken húzzátok fel magatokat ennyire, hogy csúnyákat írtok?
Nemár emberek, kis kedvesség és a másik is kedvesebb lesz veletek emiatt biztosan :)

Szerintem nem feltétlenül, vannak ilyenek:
Felteszem, nem így magában hordanád, hanem nadrággal...:D Szóval ugyanúgy nézne ki, mintha egy sima inget betűrnél a nadrágodba.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!