Hol lehet jó minőségű melltartót kapni nem horror áron?
Figyelt kérdés
Nagyon unom már, hogy pár hónap után deformálódik, szakad a melltartó, kilyukasztja a tüdőm a merevítő. Van olyan bolt, ahol lehet jó minőségű melltartót kapni nem horror áron? Nem vagyok hajlandó 10 ezernél többet adni egy melltartóért.2022. máj. 12. 09:21
11/16 A kérdező kommentje:
Szoktam nézegetni, de nagyon ritka, hogy találok is nem push up-os melltartót a Tescoban.
Nem várom el, hogy örökké tartson, de örülnék, ha nem kéne 2-3 havonta teljes melltartó készletet venni..
Mint már írtam, nem akarok 10000-t költeni egy melltartóra.
2022. máj. 12. 11:50
12/16 anonim válasza:
Nézd, a minőséget meg kell fizetni. Nem akarsz kiadni egy melltartórt 10ezernél többet. De mennyit adtál már ki olcsó, de rossz minőségű melltartókra? Mellesleg biztosan jó méretet választasz? Nem lehet, hogy azért jön szét hamar, mert kicsi a melltartód?
13/16 anonim válasza:
Hát 10-ért ez van.
Én újabban a sloggiban veszek, simán megéri a kicsit magasabb árat.
14/16 anonim válasza:
Tényleg nem jobbak a drágábbak.
Ajánlom: H&M illetve Pepco!
15/16 anonim válasza:
#14 Én általában azt szoktam javasolni annak, akinek problémája van a melltartókkal, hogy egyszer menjen el egy fehérnemű szaküzletbe, ahol szakszerű kiszolgálást kap. Igaz, drágább a termék, de nem csak magát a terméket fizeted meg, hanem a kiszolgálást is. Nagyon sokszor ki szokott derülni, hogy tulajdonképpen azért mennek szét a melltartók hamar, mert rossz méretet választunk. Így feszül az anyag, deformálódik a merevítő, és persze, hogy hamar tönkremegy. Ezért érezhetjük azt, hogy nem jobb a drágább. Ha már egyszer megvan a helyes méret, tudjuk, hogyan is kell állni rajtunk egy jó melltartónak, utána már könnyebb az olcsóbb melltartókból önállóan választani.
16/16 anonim válasza:
#15 "Fehérnemű szaküzlet" - Már lassan "szaküzlet" sincs, (18 éves lányka nyomodja az Iphone-t) nem még hozzá értő Kollega... kivéve Bp, szvsz. Én csupán a saját tapasztalatomat osztottam meg! A Pepcoban vásárolt melltartót évekig nyúztam, és habkönnyű- mármár nem is éreztem, hogy hordom. Ellenben anno a ballagásomra-pontosabban a szalagavatómra vásárolt "szuper"drága melltartóval, kb azzal az egy alkalommal hordtam. 25/N .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!