Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol keressek inget pocakos...

Hol keressek inget pocakos alkatra?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni magamnak néhány inget nyárra, amolyan casual típusút, munkába, társaságba, tehát nem munkás inget és nem is zakó alá. 172 cm magassághoz 120+ kiló társul, igyekszem dolgozni rajta, de most még egyelőre sajnos ez van. Ha erre a testre próbálok inget venni akkor ami vállban és hosszban jó, az hasban szűk. Ami hasban jó, annak a felkarom közepén van a válla és lefelé is hosszú.

Van olyan bolt, esetleg webshop, ahol lehet ilyesmi alkatra inget vásárolni? Esetleg póló és rövidnadrág is érdekes lehet.

Köszönöm

2022. máj. 8. 11:15
 1/3 A kérdező kommentje:
Valaki azt javasolta, hogy C&A, az jó lehet?
2022. máj. 8. 11:16
 2/3 anonim ***** válasza:
47%

Hát te nem pocakos vagy hanem konkrétan el vagy hizva. 50 kiló felesleg lehet rajtad kb.

Ezzel most nem vagy kisegitve, de neked speciális méretre van szükséged.

About you-n és a bonprixen szoktak lenni speciális méretek azt esetleg megnezheted, de szerintem jobban járnál, ha varratnál.

2022. máj. 8. 11:45
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen, tisztában vagyok vele és ez már a csökkentett verzió, voltam több is, megy is lefelé, de most épp erre az állapotra kellene valami. A két shopot megnézem, köszi. Remélem jövő nyárra már jóval kisebb is jó lesz :)
2022. máj. 8. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!