Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Rendeltem egy ruhát májusi...

Rendeltem egy ruhát májusi esküvőre (vendég vagyok). Megtörténhet, hogy nem lesz rám jó. Ha így lesz, akkor rám tudja szabni szakember? Mennyi idő, és mennyi pénz átalakíttatni? Mit keressek, varrónőt, vagy szabónőt? (Sose alakíttattam még át ruhát.)

Figyelt kérdés
Amúgy ha már itt tartunk, ha egyszer majd én fogok házasodni, akkor varrónőnek ha megmondom, milyen esküvői ruhát akarok, megvarrja nekem, és tud tippet adni, hogy illhetne jobban hozzám, és hogy lehetne jobb, szebb, amit kigondoltam?
2022. márc. 4. 19:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezt így látatlanban lehetetlenség megmondani....

Egy átszabáshoz lehet, szét kell szedni az egész ruhát, és újból összevarrni - de lehet, hogy csak pár karcsúsító varrást kell varrni (ha bővebb a kelleténél).

a másodikra: persze, vihetsz neki fényképet, vagy neten mutathatsz neki képeket - egy jó varrónő simán megvarrja neked.

2022. márc. 4. 19:41
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Átalakítani csak akkor lehet, ha túl bö. A konfekcióruhákat bövíteni nem lehet, az méretre van szabva.
2022. márc. 4. 20:45
 3/3 anonim ***** válasza:

1. Csak akkor ha nagyobb

2. Szakembertől függ

3. Bármelyik ebben az esetben

4. Igen

2022. márc. 7. 01:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!