Megvegyem ezt a cipőt, vagy pedig meg várjak vele?
Először is, leszögezném, hogy nem szoktam hetente új ruhát vásárolni. Nincs erre keresetem, egy kisebb faluban nőttem fel. 3 voltunk testvérek, a legidősebb köztünk 6 évvel idősebb nálam.
Mióta elkezdtem dolgozni, egy kisebb cégnél, nem annyira nagy, viszont elég jól fizet. Reggel 7-kor keződik a munkaidő és 16-kor már vége van. Körülbelül 10 kilómétert kell utaznom mire beérek. Késni nem szoktam, néha elaludtam, de még nem lett belőle baj.
Már egy hónapja körülbelül, hogy kinéztem magamnak a cipőt. Először nem tetszet, viszont amióta először rákattintottam állandóan csak hirdetéseket látok róla. Nem tudom ennek mi lehet az oka, viszont az 1 hónap alatt eléggé megtetszett. Tudom hogy ez egy téli cipő és most nincs rá szükség, viszont félek hogy kifogy a raktárból és később nem lesz.
Valamiért egyre jobban tetszik és egész nap ezen jár az eszem, hogy megérné-e megvennem. Kezdetben nem akartam mert drága, de úgy vagyok vele, ha mégha csak 5 évig is jó és nem megy tönkre, akkor már megéri, hiába kerül kicsit többe.
A kérdésem azért született, mert tegnap kaptam meg a fizetésemet és éppen most akciózták le a cipőt 30%-al.
Sziasztok, újból én vagyok.
Sajnos megbántam, hogy megvettem a cipőt, már nem tetszik.
Szerintetek hogy tudnám eladni, vagy megszabadulni tőle?
Hát felrakod a Jófogásra, Facebookra, Vaterára, akárhova, mondasz rá egy árat és reménykedsz, hogy valakinek kell. Mondjuk 4-5 ezer Ft-ért, mert többet nem fognak adni érte, inkább bemennek a kínaiba és vesznek egy hasonló újat.
Tanulópénznek jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!