Megvegyem ezt a cipőt, vagy pedig meg várjak vele?
Először is, leszögezném, hogy nem szoktam hetente új ruhát vásárolni. Nincs erre keresetem, egy kisebb faluban nőttem fel. 3 voltunk testvérek, a legidősebb köztünk 6 évvel idősebb nálam.
Mióta elkezdtem dolgozni, egy kisebb cégnél, nem annyira nagy, viszont elég jól fizet. Reggel 7-kor keződik a munkaidő és 16-kor már vége van. Körülbelül 10 kilómétert kell utaznom mire beérek. Késni nem szoktam, néha elaludtam, de még nem lett belőle baj.
Már egy hónapja körülbelül, hogy kinéztem magamnak a cipőt. Először nem tetszet, viszont amióta először rákattintottam állandóan csak hirdetéseket látok róla. Nem tudom ennek mi lehet az oka, viszont az 1 hónap alatt eléggé megtetszett. Tudom hogy ez egy téli cipő és most nincs rá szükség, viszont félek hogy kifogy a raktárból és később nem lesz.
Valamiért egyre jobban tetszik és egész nap ezen jár az eszem, hogy megérné-e megvennem. Kezdetben nem akartam mert drága, de úgy vagyok vele, ha mégha csak 5 évig is jó és nem megy tönkre, akkor már megéri, hiába kerül kicsit többe.
A kérdésem azért született, mert tegnap kaptam meg a fizetésemet és éppen most akciózták le a cipőt 30%-al.
Őszintén, ezt neked kell tudnod.
Személyszerint én ennyiért nem venném meg, azonban ha neked ennyire tetszik, és biztosan tudod, hogy nem csak "porfogó" lenne, és van rá megtakarításod, miért ne?!
Szerintem ne, elég drága és nem egy olyan cipő, amit jól ki lehetne használni és így megérné.
Amúgy csak azért látod ennyit és azért tetszett meg, mert rákattintottál és utána a sütiknek köszönhetően folyamatosan feljött reklámként. Vagyis simán lehet, hogy télre, mikor már tudnád hordani, már megint nem tetszene és sajnálnád, hogy ennyi pénz kidobtál érte.
Bakker. Ennek a regénynek (munkaidő, késtél-e stb.) mi köze ehhez a medvelábhoz?
Nyugi, ezt senki sem fogja előled megvenni.
Remarketingnek hívják a jelenséget. (Követőhirdetés)
Megláttam ezt a cipőt és felnevettem :D szegény Jeti lábát levágták.
Ennyiért drága és tuti szörnyű tisztítani is.
Undorítóan néz ki és nagyon nem leszel benne “csábos”, csak röhejes. Ha villogni vetted, hogy neked erre telik, azzal sem leszel előrébb, mert ilyet a kínaikban is lehet kapni tizedennyiért.
A kilométernyi regényed a munkahelyedről meg akármiről meg senkit nem érdekel. Ha véleményeket akarsz, annyit kell írni, hogy “Szerintetek megéri megvenni ezt a cipőt?”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!