Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok, ugye nem akarjátok...

Csajok, ugye nem akarjátok lecserélni a testhez simuló nadrágokat ezekre a hosszú, bő szárú förmedvényekre?

Figyelt kérdés
2022. máj. 5. 06:11
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
0%
Szerintetek ha pár pasi magában leggingst hordana 100 emberből mennyi lenne akit zavarna, kinevetné és mennyi amelyik nem?
2022. máj. 6. 20:12
 32/36 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem ez mindenkinek a maga dolga, valakinek ez jön be valakinek az. Én személy szerint már rég lecseréltem őket :D Egyébként nagyon komfortosan meg is vagyok bennük. Ha másnak ezt a szűk gatya nyújtja egészségére, én nem vetek felette keresztet ő dolga. Neki tetszik, ő döntése. Nekem tetszik enyém.
2022. máj. 6. 22:17
 33/36 anonim ***** válasza:
0%

32 hozzád hasonlóak az 1-2% akit nem zavar ha egy pasi másképp öltözik, nem ultra konzervatív.

De látható az utcán szinte senki nem akar/mer elérni ettől az ultra konzervatív ffi öltözék től, mert egyből dilisnek, bzisnak, ffiatlannak tartanák.

Szóval csak a nőknek van szabadság.

2022. máj. 7. 10:45
 34/36 anonim ***** válasza:
28%

29,30.

Mindenki magából indul ki, szóval… igazatok van.

33.

Én lennék a kivétel aki férfi létére szinte mindent felvehet.

Két dolog miatt, egyrészt leszharom az idegenek véleményét, másrészt 25 éve testépítek, és ennek köszönhetően érezhetően senki nem mer beszólni.

Lehet követni a példámat a gyáváknak, és meglátják majd milyen szabadságot ad. :)

2022. máj. 8. 08:44
 35/36 anonim ***** válasza:
11%

4!

Milyen jól elbeszélgetsz magaddal.

2-vel mi kezdődik édesanyádnak?

2022. máj. 8. 12:20
 36/36 anonim ***** válasza:

Nem szeretem a bő szárú nadrágokat, általában szűkebb stílusú fekete farmert szeretek hordani. Az zavar, hogy a bő szár lötyög ide-oda, meg nehogy leérjen a földre, ha túl hosszú az adott nadrág.

Itthon cicanadrágba szeretek lenni, ritkán szoktam bő szárút felvenni, abból konkréten 3 van, ami a szívem csücske :D

2022. máj. 27. 08:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!