Csajok, ugye nem akarjátok lecserélni a testhez simuló nadrágokat ezekre a hosszú, bő szárú förmedvényekre?
19-es,abban igaza van, hogy a nők esetében igaz csak, hogy bármit fel vehet, mert akkor is nő marad, szabadabban változhatja az öltözködését, míg a pasik.
Pasiktól elvárják a szigorú konzervatív öltözködést.
21.
Akkor már elég nagy gáz van egy férfinél, ha csak egy bizonyos konzervatív öltözködéstől lesz/marad férfi.
Az pedig, hogy szerinted egy nő bármit felvehet, a férfi meg korlátozva van, csupán egy beteg szokás, vannak szolgalélek emberek akik úgy öltöznek, hogy a divatrendőröknek eleget tegyenek, de én nem tartozom közéjük.
Sőt! Ezt a beteg vonalat sem követem, mert ez diszkriminatív. Amit írtál!
23.
Nem haragszol ha nem fogadom meg a tanácsodat és a sajátom mellett maradok meg..?
24.
A kettős mércével az a szándékom, hogy felhívjam a figyelmet a férfiak elleni diszkriminatív fellépésre.
Mert már qrvára unom azt amit te is leírtál hogy a nők mindent felvehetnek.
Ugyan miért? Mert pár fhasz ezt hangoztatja? És ezekre kell kötelezően hallgatni?
És igen, a nőket nem ekézik, hát én fogom továbbra is.
Ne csak egy oldalú legyen a megítélés.
Ez így szokott lenni az itt lévők értelmi szintjét jellemzi, ha valaki megírja a lényegre törő igazságot, az csak barom lehet.
Igaz a mondás hogy aki hülyén született, úgy is fog meghalni.
A küllőhibásaknak hiába próbálsz bármit is megmagyarázni, képtelenek észrevenni amiről beszélsz.
Ezt nem növöd ki kisfiú. 26.
27.
Te meg még fejlődj, gyűjtsd az értelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!