Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok, ugye nem akarjátok...

Csajok, ugye nem akarjátok lecserélni a testhez simuló nadrágokat ezekre a hosszú, bő szárú förmedvényekre?

Figyelt kérdés
2022. máj. 5. 06:11
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
10%

19-es,abban igaza van, hogy a nők esetében igaz csak, hogy bármit fel vehet, mert akkor is nő marad, szabadabban változhatja az öltözködését, míg a pasik.

Pasiktól elvárják a szigorú konzervatív öltözködést.

2022. máj. 6. 08:38
 22/36 anonim ***** válasza:
24%

21.

Akkor már elég nagy gáz van egy férfinél, ha csak egy bizonyos konzervatív öltözködéstől lesz/marad férfi.

Az pedig, hogy szerinted egy nő bármit felvehet, a férfi meg korlátozva van, csupán egy beteg szokás, vannak szolgalélek emberek akik úgy öltöznek, hogy a divatrendőröknek eleget tegyenek, de én nem tartozom közéjük.

Sőt! Ezt a beteg vonalat sem követem, mert ez diszkriminatív. Amit írtál!

2022. máj. 6. 08:49
 23/36 HoneyBunny ***** válasza:
78%
Hallod 22-es, te nagyon szar kozegben mozoghatsz, ha ennyire ki vagy meg mindig ezen akadva. Szinte minden kerdes ala nyomod ezt. En csak annyit tanacsolnek neked, hogy valtoztass kornyezetet, ha valoban ilyen korlatolt emberekkel vagy korulveve, akik szerint a ferfi csak konzervativan oltozkodhet. A paromat peldaul itt Pesten is tobbszor erte mar beszolas, amiert hosszu haja van pasikent. Egyszer hatba is rugtak a Nyugati aluljaroban, szerinte ott is a haja es a hosszu borkabatja lehetett az ok. Ezt el is hiszem neki, mert fordult mar elo ilyen mas ismerosommel is. Tehat en meg is ertem, hogy ilyen duhos vagy, de ha csak es kizarolag erre koncentralsz, akkor csak rosszabb lesz.
2022. máj. 6. 11:54
 24/36 anonim ***** válasza:
77%
19. Hogyhogy mivel vagyok különb? Ne magadból indulj ki, ugyanis én nem tartok kettős mércét egyik nem elé se. Felőlem mindenki hordjon azt, amit akar. Ha te elvárod, hogy a férfiakat ne ekézzék a ruhájuk miatt, akkor te se ekézd a nőket.
2022. máj. 6. 12:10
 25/36 anonim ***** válasza:
23%

23.

Nem haragszol ha nem fogadom meg a tanácsodat és a sajátom mellett maradok meg..?

24.

A kettős mércével az a szándékom, hogy felhívjam a figyelmet a férfiak elleni diszkriminatív fellépésre.

Mert már qrvára unom azt amit te is leírtál hogy a nők mindent felvehetnek.

Ugyan miért? Mert pár fhasz ezt hangoztatja? És ezekre kell kötelezően hallgatni?

És igen, a nőket nem ekézik, hát én fogom továbbra is.

Ne csak egy oldalú legyen a megítélés.

2022. máj. 6. 14:01
 26/36 anonim ***** válasza:
77%
25. Majd kinövöd, öcsi. :)
2022. máj. 6. 14:16
 27/36 HoneyBunny ***** válasza:
78%
Hogy te mekkora egy bunko hisztis jellem vagy es nem, nem azert mert nem fogadod meg a tanacsomat, hanem azert mert szidalmazol teljesen random embereket, csak mert SZERINTED oket nem szidjak eleget. Ovodas szint :D
2022. máj. 6. 14:23
 28/36 anonim ***** válasza:
15%

Ez így szokott lenni az itt lévők értelmi szintjét jellemzi, ha valaki megírja a lényegre törő igazságot, az csak barom lehet.

Igaz a mondás hogy aki hülyén született, úgy is fog meghalni.

A küllőhibásaknak hiába próbálsz bármit is megmagyarázni, képtelenek észrevenni amiről beszélsz.

Ezt nem növöd ki kisfiú. 26.

27.

Te meg még fejlődj, gyűjtsd az értelmet.

2022. máj. 6. 14:31
 29/36 HoneyBunny ***** válasza:
72%
XD
2022. máj. 6. 14:42
 30/36 anonim ***** válasza:
23%
Szánalom vagy. :D
2022. máj. 6. 18:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!