A menstruációs vér, és a fehérfolyás tudja károsítani a bugyit? Tönkre tud menni tőle?
Tisztaságit nem használok, ha pedig megvan néha sikerül átázni.
Kérdés, hogy ezektől tönkremehet a fehérnemű? Vagy minden esetben ha kimosom ugyanolyan lesz mint azelőtt, hogy koszolódott volna?
#10 most mondok valami nagyon furát. A saját nyálad oldja a saját vérfoltodat, tudom atom undin hangzik de egyszer kipróbáltam heccből és bakker meglepően jól működik.
Vagy marhaepe szappan, ha nem akarsz a bugyidra köpködni.
Vadat mondok, nekem majdnem minden bugyimon kis lyukak vannak ahogy a folyás kimarta - és ezek közt olyanok is vannak amelyeket alig hordtam!
Van akinek a folyása is erősebb, nem csak maszatol a bugyin hanem rendre át tudja áztatni - indokolt lehet a tisztasági betét!
Ha ennyire fel van borulva a ph-d 12, lehet hogy orvossal kellene megnézetni?
Azzal, hogy jól depállasztod, pont azt éred el, hogy meleg, párás közeget képzel, amiben ugye szaporodnak a baktériumok, amik nekimennek a testváladéknak, ezzel további szagokat, és az egész bomlási fokyamatot képezve.
Ez pont annyira scam mint ezek az intim mosakodók, minnél inkább mosod, annál rosszabb lesz a helyzet mert totál kitekered a természetes egyensúlyt.
Pamut bugyit hordj, cseréld őket fél évente, és jobban jársz, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!