Együttlét után rózsaszínes váladék, majd másnap pár vércsepp?
A kérdésem a következő:
2,5 éve szedek fogamzásgátlót. Simicia. Ezidáig semmi probléma nem volt. Rendszeresen szedtem. Sosem hagytam ki szemet.
Nem olyan intenzív a szexuális életünk sem a párommal.
Azonban az utóbbi időben kétszer fordult elő, hogy együttlét után nagyon enyhén rózsaszínes váladékot töröltem le, illetve a legutóbbi együttlét után 18 órával pár vércseppet is felfedeztem. (Mensi előtt egy 8 nappal) Így meg mensi előtt 5 nappal elég intenzív fehérfolyásom van, de az elvileg normális is.
Mindenképp elmegyek orvoshoz, amint időm engedi, azonban addig is megkérdezem: mi lehet a baj?
Nyugtassatok meg, hogy köze nincs a terhességhez. Fertőzés? Bacik? Stressz?
A méhszájsebre, illetve arra, hogy az aktus intenzitása miatt megsértődött a nyálkahártya, gondoltam.
Csak szembejött a terhességnél a beágyazódásos vérzés, s őszintén eléggé ráparáztam. Bár logikusan beelgondolva egyáltalán nem valószínű a teherbeesés, hiszen 2,5 éve állandóan szedek fogamzásgátlót, ráadásul mindig figyelembe vettem, hogy mi az, ami gyengíti a hatását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!