Micsinai kérdése:
Egyértelmű jele a terhességnek ha a hüvelyből időnként vércsepp jön?
Figyelt kérdés
A barátommal óvszerrel szoktunk együtt lenni, viszont ebben a hónapban az egyik együttlét során kiszakadt és esemény utáni tablettát kellett bevennem. Az okozhat ilyen tüneteket vagy a terhesség egyértelmű jele lehet ez esetleg más ok?2015. márc. 25. 20:41
1/8 A kérdező kommentje:
Egyéb terhességi tüneteket "még" nem észleltem, tesztet is most akarok venni csak kiváncsi vagyok mások véleményére. :)
2015. márc. 25. 20:42
2/8 anonim válasza:
Normális esetben a terhesség jele pont a vérzés elmaradása, nem vérzés...
3/8 anonim válasza:
Érdekelnek melyik felvilágosító órán mondták azt, hogy terhesség esetén vérzés jelentkezik.
Egyébként ha terhes nő vérzik ott már gondok vannak.
4/8 A kérdező kommentje:
Azt olvastam a megtermékenyített petesejt beágyazódásánál esetleges vércseppek "szivároghatnak" a hüvelyből mert az a rész eléggé eres. De ez a vérzés nem menstruációs jellegű, legalábbis nem hiszem.
2015. márc. 25. 20:46
5/8 anonim válasza:
ha szex után vérzel, akkor inkább méhszájsebre gyanakodnék
ha amúgy, akkor meg a hormonbombára, amit bevettél
6/8 anonim válasza:
Nem attól lehet. Mivel bevetted az esemény utánit, inkább attól van.
7/8 anonim válasza:
Igen, létezik olyan, hogy valaki vérzik egy kicsit beágyazódáskor. De ez azért ritka, semmiképp sem "egyértelmű jele a terhességnek"....
8/8 anonim válasza:
En tok sokat barnaztam terhessegkor (beagyazodasi verzes). Mi lett a teszt eredmenye amugy? :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!