Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol tudok jó méretű melltartót...

Hol tudok jó méretű melltartót/bikinit venni? (Leírás)

Figyelt kérdés
Elég vékony vagyok, szóval körbe kicsi, de ahhoz képest pedig a kosárméret nagy. Emiatt gyakran inkább olyan méret jó, amin annyi van, hogy S, mert a 75 körbe már nagy. A 75D néha jó, amikor a legbelsőbe kapcsolom, vagy bikiniknél, ami megkötős, de a rendes melltartó méretem 70DD és nem sok helyen találok ilyet...

2022. máj. 2. 23:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanez a problémám...

Egyszer találtam egy olyat, aminek a kosara nagy (D), és hátul megkötős, így jó kis körméretre is. De ha csak egy betű a méretezés, akkor nagyon nagy a hátpánt, olyankor van, hogy átvarrom, beveszek belőle pár centit. Így viszont a vállpánzok is furán állnak, úgyhogy azt is meg kéne varrni, az meg már több munka. Illetve jellemzően ezek még ki is vannak tömve... 😒

2022. máj. 3. 08:08
 2/8 A kérdező kommentje:
Igeen, mint amikor megnéztem a New Yorker-ben a bikiniket, hátha van valami jó, 75D, megkötös, na full jó minden, super push up... mindegy is.
2022. máj. 3. 09:25
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát én azt az egy jót a Hádában találtam vagy 6 éve, de azóta se láttam hasonlót se. Valami francia márka, de rendes merevítős kosár, vastag pántok, csinos design.

Mert ugye vagy van ez a full pushup merevítős kapcsos borzalom, vagy vannak a spagettipántos megkötősek, aminek a mellrésze egy falatnyi anyagdarabka, amiből kilóg a fél mell, cserébe nem is tart...

Nem néztem körül mostanában, de ha nem taszít a gondolat, second handnek adhatsz egy esélyt. Az alsót megveszed valahol újonnan majd hozzá, általában egy egyszínű vagy fekete sima alsó megteszi, ahhoz kb bármilyen felső jó. Hátha találsz valamit... Vagy megveszed azt, aminek jó a kosara és megvarrod a pántokat

2022. máj. 3. 14:27
 4/8 A kérdező kommentje:
Volt amikor egy second hand üzletben vettünk, nagy márkáktól megveszik az utolsó pár megmaradót és olyankor néha találtam olyat, ami jó volt. De gondoltam hátha van olyan bolt, ahol alapból tudok ilyet találni, vagy akár csak rendelni.:)
2022. máj. 3. 14:33
 5/8 anonim ***** válasza:
49%
Én azt javasolnám, hogy egyszer menj el fehérnemű szaküzletbe, ahol segítenek neked kiválasztani a megfelelő fazont és mèretet. Igen, egyszer zsebbenyúlós lesz, de akkor lesz 1 tényleg jó melltartód, és tudni fogod, hogyan válassz magadnak melltartót.
2022. máj. 3. 20:08
 6/8 A kérdező kommentje:
Tudom a méretem, csak nem találok rá való melltartót.
2022. máj. 3. 20:11
 7/8 anonim válasza:
Tezenisben nem néztél még szét? csak mert én ugyanígy vagyok mint te, és egész jó áron találok ott csinos melltartókat. szerintem megéri körülnézni, hátha..
2022. máj. 5. 11:19
 8/8 A kérdező kommentje:
Én ott sosem találtam 70DD-t. Sem melltartóknál, sem bikiniknél. Mindig csak A/B/C kosárt láttam.
2022. máj. 5. 13:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!