Hol tudok jó méretű melltartót/bikinit venni? (Leírás)
Ugyanez a problémám...
Egyszer találtam egy olyat, aminek a kosara nagy (D), és hátul megkötős, így jó kis körméretre is. De ha csak egy betű a méretezés, akkor nagyon nagy a hátpánt, olyankor van, hogy átvarrom, beveszek belőle pár centit. Így viszont a vállpánzok is furán állnak, úgyhogy azt is meg kéne varrni, az meg már több munka. Illetve jellemzően ezek még ki is vannak tömve... 😒
Hát én azt az egy jót a Hádában találtam vagy 6 éve, de azóta se láttam hasonlót se. Valami francia márka, de rendes merevítős kosár, vastag pántok, csinos design.
Mert ugye vagy van ez a full pushup merevítős kapcsos borzalom, vagy vannak a spagettipántos megkötősek, aminek a mellrésze egy falatnyi anyagdarabka, amiből kilóg a fél mell, cserébe nem is tart...
Nem néztem körül mostanában, de ha nem taszít a gondolat, second handnek adhatsz egy esélyt. Az alsót megveszed valahol újonnan majd hozzá, általában egy egyszínű vagy fekete sima alsó megteszi, ahhoz kb bármilyen felső jó. Hátha találsz valamit... Vagy megveszed azt, aminek jó a kosara és megvarrod a pántokat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!