95/D-s mérethez megfelelő pántnélküli melltartót hol lehet találni?
Figyelt kérdés
Próbáltam már a felragasztós változatot, de kb 5 perc után le is jött. A sima pántnélkülieket folyamatosan húzgálni kell felfelé és mivel most esküvő miatt kellene, olyanra van szükségem, ami hosszú órákig bírni fogja. Tud valaki ilyet?2022. máj. 2. 12:02
1/7 Noren1989 válasza:
Szerintem ekkora méret mellett esélytelen.
2/7 anonim válasza:
Kb a lehetetlen kategória. Tepasztalat. Illetve olyan van ami merevítős és alulról megtámaszt. De az már inkább fűző. Nekem olyan van. 25L
3/7 anonim válasza:
Szinten D kosar, csak 75. En errol mar lemondtam, egyszeruen nem mukodik.
Meg anno, amikor kistini voltam es b kosaras mellem volt, akkor meg talaltam olyan pantnelkulit, ami jo volt, de D kosarral sajnos mar nem.
Nem marad mas, mint kerulni az ilyen ruhakat...:D
4/7 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy koszorúslány ruha, tehát nem mondhatom azt, hogy választok másikat..
#2 válaszoló, esetleg meg tudod írni, hogy vetted azt a fűző szerűt? Hátha az jó lenne. Köszönöm szépen ☺️
2022. máj. 2. 23:49
5/7 anonim válasza:
Ha fűző, akkor a Sensual Corsethez bizalommal fordulhatsz. Sokféle fűzőt árulnak, magyar cég magyar ügyfélszolgálattal. Biztosan találtok olyat, ami megfelelő neked. Pánt nélküli melltartót tényleg nem fogsz találni 95D méretben.
6/7 anonim válasza:
Tévhit hogy nincs jó pántnélküli erre a méretre. Nekem 80H és tökéletes. [link]
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, mindkettőt meg fogom nézni ☺️
2022. máj. 5. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!