Szerintetek nem túl kihívó ennyi idősen így öltözni?
2022. máj. 1. 08:00
2/22 A kérdező kommentje:
Az a nadrág nagyon tini csajos, meg kinn van a melle majdnem...
2022. máj. 1. 08:03
3/22 anonim válasza:
Ez egy teljesen átlagos nadrág. A melle meg még nagyon távol van attól, hogy kint legyen.
5/22 anonim válasza:
Nem tudom, mit lehet ezen kihívónak nevezni, meg mi az, hogy ennyi idösen? Kifejezetten fiatal, csinos nö, a melle meg még véletlen sincs kinn.
Te vagy nagyon irígy vagy, vagy rettentö begyepesedett vénasszony!
6/22 anonim válasza:
Nézd, kérdező, én 40 éves vagyok és kifejezetten prűd, de ebben semmi kihívót nem látok. Miért járna mindenki ballonkabátban? És mi az, hogy ennyi idősen? Nem egy szottyadt vénasszony van a képen, könyörgöm.
7/22 anonim válasza:
A melle valóban kint van egy kicsit, de ennyi elmegy.
8/22 anonim válasza:
Már túl vagyok 60-on, de szerintem egyáltalán nem kihívó, kifejezetten csinos, még akkor sem lenne problémás, ha dupla ennyi idös lenne.
9/22 anonim válasza:
Az alakja megengedi, az öltözet szolid, te meg irígykedsz!
10/22 anonim válasza:
Nem kihívó rohadtul jól áll neki egyébként nincs korhoz kötve az öltözködés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!