1/18 anonim válasza:
Ez nem oda való. Nem kihívó, csak haszontalan.
Tök hosszú, rálépsz. Melegíteni semmit sem melegít.
3/18 anonim válasza:
Igen. Ne szexizős hálóköntösben gondolkozz, hanem a fürdőköntös jellegű vastagabb anyagú példányokban.
4/18 anonim válasza:
Nem mondanám kihívónak, de nagyon nem praktikus oda.
5/18 anonim válasza:
Kihivo de praktikus lehet.
Borzalmasan meleg volt ahol en bent vpltam a pluss kontosben a hàtamon folyt a viz.....
6/18 anonim válasza:
Ez egy menyasszonyi köntös. Gondolom nem házasodni mész a kórházba.
7/18 anonim válasza:
Valami egyszerűbb jobb lesz, ezt tartogasd a nászéjszakára.
8/18 anonim válasza:
Aki lepontozott , ott talan nem futottek?? Vagy micsoda?? 25 fokban betg dolog a pluss kontos alatta haloing vagybpizsama
9/18 anonim válasza:
Lehet ha meleg van a kórházban, akkor nem kell nagyon vastag köntös, de akkor se ilyen menyasszonyi köntös kell oda, túl hosszú is.
10/18 anonim válasza:
Én még csak látogatóban voltam kórházban, de minden alkalommal nagyon hideg volt.
Amúgy ha vékony hálóing kell mert meleg van, akkor se praktikus a földön húzott csipkecsoda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!