Milyen olyan vékony anyag és lebegős anyag van, ami nem tapad a pamuthoz?
Ruhát szeretnék varratni, de problémám van...
Párás és meleg éghajlaton lakom és ezért szeretnék pamut alsóruhát varratni a ruhának, de erre viszont szeretnék egy vékony lebegősebb felső ruhát rátetetni, hogy eltakarja az izzadtságot.
A chiffonon gondolkoztam, vagy selyem vagy polyesterben, de nem tudom, nem tapadnának-e egy pamut vászon vagy pamut szatén alaphoz.
Van valakinek tapasztalata? Ha esetleg van jobb ötlet vagy párosítás, amit tudtok, azt is megköszönném.
Egyszerűen csak próbáld ki.
Fogd össze a kettőt az anyagboltban, és rázogasd.
+ Nem akarok gonoszkodni, de a rost típusa itt eszenciális.
Jobban jársz, ha az alsó ruha len, vagy pamut-len keverék, a felső ruha anyaga se mindegy. A selyem rossz választás, az egyik legmelegebb anyag. Poliészter sem az igazi. Készítenek viszkózból ilyen vékony, szinte áttetsző, omló, redőző anyagot, szerintem azt kéne megcélozni.
Nem tudom kipróbálni. Az itteni anyagboltokban 5 centis kis mintadarabok alapján kell eldönteni (amik nagy csomagokban vannak mert 30-40 szín van egy fajta anyagból), és meg kell rendelni az anyagot. Többnyire cégeknek vannak a boltok és nem magán embereknek, szóval a cégek tudják mit akarnak venni, gondolom nekik nem probléma.
A viszkózról mindenhol azt mondják az interneten, hogy párás éghajlatra még véletlen sem, mert vizesen gyengül és szakad.
Jahh, így nehezebb.
Nos, akkor a viszkóz elvétve. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!