Mit csináljak ha nagy a fenekem a szoknyába?
Figyelt kérdés
Eléggé nagy a fenekem, és szoknyába konkrétan így kiáll, lehet ezzel valamit kezdeni, esetleg tudtok ajánlani szoknya típust ami illene a hátsomhoz?2022. ápr. 28. 17:03
1/9 anonim válasza:
Így látatlanban nehéz megmondani.
2/9 anonim válasza:
A lehetőségek tárháza végtelen.
- fogyj le
- hordj nadrágot
- próbálj ki más fazonú szoknyát
- vegyél alá alakformáló alsóneműt / harisnyát
3/9 anonim válasza:
Gondolom, alakra tapadós szoknyát húztál, abba sajnos, vagy nem sajnos mindenkinek dupla akkorának tűnik a feneke😂
Az A vonulás szoknya szerintem a jó választás, nem tapad, de a derekat optikailag vékonyítja.
4/9 anonim válasza:
térdig vagy kicsivel alá érő A vonalú -esetleg rakott- szoknya szerintem optikailag segítene rajta :)
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
2022. ápr. 28. 18:20
6/9 anonim válasza:
Én is azt tudnám ajánlani, hogy ne szűk szoknyát vegyél fel, ha ez zavar, hanem inkább A-vonalút, de most amúgy "divat" a nagy fenék.
7/9 anonim válasza:
Mi áll ki nem értem? Ha a feneked kerek a szoknyában az miért baj? Pont hogy annak áll jobban a tapadós szoknya akinek oldalról kerek formás feneke van, miért takargatnád egy A vonalúval, azt vegyék fel a lapos popsijúak.
8/9 anonim válasza:
nekem nagy fenekem van és picikét térd fölé érő rakott szoknyát hordok mindig (munkába is). nem a legkényelmesebb számomra viszont ebbe nem látszik nagynak a fenekem és még csinos is. büszkén viselem minden nap.
9/9 A kérdező kommentje:
Jaj elnézést azt nem mondtam, hogy A vonalú szoknyában:)
2022. máj. 5. 19:51
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!