Ez parancs volt holgyeim nem kivansagmusor 🤣 Az uriember kert valamit, tessek betartani
2022. ápr. 29. 10:39
52/93 anonim válasza:
Teljesen igazad van kérdező!
Emlékszem amikor a kislányok ekézték a fiúkat a passzos nadrág és felsők viselete miatt.
Jött az egyik , hogy csak az ő nadrágjánál ne legyen szűkebb a szára amit a fiú hord, meg lemelegezték őket.
És most??
Fordúlt a kocka? Vagy mi van?
Ha mi szeretnénk őket nőies ruhákba látni és nem bővebb nadrágokban mint a miénk, vagy csinos nőies szoknyába, akkor már perverzek vagyunk?
Ti öltöztök most melegnek de ne zavarjon!
Kissé fordítva vannak ezek bekötve, nem? Kérdező?
2022. ápr. 29. 11:27
53/93 A kérdező kommentje:
Egyetértek. Ráadásul némelyikük olyan szemtelen.
Itt állandóan meg vagyok bélyegezve, mindenféle rossz jelzővel, csak mert segíteni akarok a szegényes stílusukon.
2022. ápr. 29. 11:49
54/93 anonim válasza:
#53 A stílus szubjektív, csak szólok. Bocsi, hogy nem lehet mindenkihez igazodni, ez van!
2022. ápr. 29. 12:16
55/93 anonim válasza:
Nagyon vicces ez a kérdés. Gondolom a kérdező is csak trollkodik, senki nem lehet olyan egyszerű, hogy komolyan azt hiszi, bárkit érdekel neki mi tetszik.
2022. ápr. 29. 13:01
56/93 anonim válasza:
Én is segíteni akartam a te szegényes stílusodon. Megvan már a bőrnadrág meg a taraj?
2022. ápr. 29. 13:05
57/93 anonim válasza:
55.
Ha te meg ezt írod komolyan, akkor ti is legyetek szívesek a bántó megjegyzéseiteket magatoknak megtartani!
Mert hát azok után most kissé fura böfögni.
Az 52-es igaz író voltam, ezt a lepontozásból lehet kikövetkeztetni, mert az igazság fájdalmas tud lenni ha betalál.
2022. ápr. 29. 14:33
58/93 anonim válasza:
#57 Én soha nem ekéztem a feminin pasikat. Sőt. Van jópár olyan, aki eléggé bejön.
Leszólni sem szép amúgy a másik öltözködését, de utasításokat adni már egy másik szint.
2022. ápr. 29. 14:43
59/93 anonim válasza:
Szerintem ne fektessünk ebbe több energiát csajok, a kérdező egyértelmű, hogy fogyatékos 😃
2022. ápr. 29. 14:45
60/93 anonim válasza:
#57 Félreértetted! Nem azért vagy lepontozva, mert igazad lenne, hanem azért mert te is a kérdező önző, antifeminista nézeteit osztod, és nem mellesleg a válaszod első részében arról beszélsz, hogy mennyire igazságtalan, hogy a fiúk öltözködésébe beleszólnak, utána pedig két mondat után te is ezt csinálod a lányokkal. Tehát te nem azt támogatod, hogy mindenki olyan ruhát viseljen, amit akar, hanem azt, hogy a srácok hordjanak olyat, amit akarnak. Ez pedig nemi diszkrimináció, amit igen, egy pár ember nem néz jó szemmel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!