Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, miért nem hordtok...

Lányok, miért nem hordtok szoknyát?

Figyelt kérdés

Akarom, hogy szoknyát hordjatok. Nem látok szoknyás csajszikat. Pedig annál nincs jobb.

Ilyesmire gondolok:

[link]

Ezeket a bő gatyákat felejtsétek már el.

Pl ez:

[link]

Ezeknél nincs rosszabb...

2022. ápr. 27. 23:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/93 anonim ***** válasza:
93%
Túl sok az ilyen perverz nyalcsorgató idiota. Kit erdekel te mit szertnel! Fogj magadnak egy csajt és ot kérd meg ilyenekre
2022. ápr. 27. 23:37
 2/93 A kérdező kommentje:
Miért vagy bunkó?
2022. ápr. 27. 23:39
 3/93 anonim ***** válasza:
93%
Talán mert hideg van még a szoknyához nem gondolod?!
2022. ápr. 27. 23:41
 4/93 anonim ***** válasza:
95%

Aki nem hord szoknyát, az azért van, mert nem szereti és szívesebben hord mást. :)

De létezik a világon olyan lány, aki hord, szóval nem értem az általánosítást.

2022. ápr. 28. 00:45
 5/93 anonim ***** válasza:
95%

Uncsi! Volt már. :P

Kb. fél éve ugyanezzel az utasítgató, infantilis előadásmóddal követelte valami incel, hogy a nők hordjanak szoknyát, és felejtsék el a bő gatyákat meg a háromnegyedes nadrágokat, mert azokat nem olyan jó nézegetni.

2022. ápr. 28. 01:32
 6/93 anonim ***** válasza:
91%
Mert leszarjuk, hogy mi tetszik a gyakoris pattanasos szuzikeknek. Meg ugy altalaban a tobbi ferfinak. Azt hordom, ami kenyelmes. Szoknyat csak akkor hordok, ha jar hozza beepitett rovidnadrag. Vagy ha eleg huvos van meg a harisnyahoz.
2022. ápr. 28. 04:04
 7/93 anonim ***** válasza:
89%
Bocs, kis szívem, rossz hírt kell közöljek: a nők nem miattatok öltöznek fel. Persze, felteszem te azt várod el, hogy ezután a kérdésed után mindannyian szoknyát ragadunk és készítjük is a máglyát a bőnadrágok elégetésére. Vicces... De egyébként ez olyan, mintha mi most azt írnánk, hogy a férfiak miért nem hordanak mindennap, mit tudom én, például öltönyt. Nyilván te is elleneznéd, pláne ha nem a te stílusod.
2022. ápr. 28. 06:12
 8/93 anonim ***** válasza:
92%
Teljes mértékben szarok rá, hogy neked nem tetszik a bő nadrág ugyanúgy hordani fogom, szoknyát is ha NEKEM lesz kedvem hozzá nem egy lúzer csávó miatt, puszi! ❤️
2022. ápr. 28. 06:28
 9/93 anonim válasza:
12%
A domináns barátnőm 99%-ban szoknyát hord. Szoktam látni más lányokon is.
2022. ápr. 28. 07:39
 10/93 A kérdező kommentje:
Mennyi bunkó lány van itt aztadurva 😂😂
2022. ápr. 28. 09:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!