13-14 éves lányoknak hol vásároltok ruhát? Lanykamnak szeretnek vasarolni. A h&m, reserved, zara-bol szoktam rendelni, de a famer polo osszeallitast mar unom. Honnan oltoztetitek tini lanyotokat?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 26. 10:00
11/13 anonim válasza:
Egy 13-14 éves már rég nem lányka.
Sinsay, Cropp, Mohito, House, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius - ezekben az üzletekben van egy csomó tininek (is) való, ami egyáltalán nem dedós, de nem feltétlenül “koravén”.
Amikor én voltam tini, messze nem volt ilyen kínálat. Voltak az unalmas, basic szabások, vagy járhattam úgy, mint egy nagymama.
12/13 anonim válasza:
Én is ott körül vagyok korban. Szerintem nagyon érdemes bemenni a sinsaybe a Pepcoba es ilyen üzletekbe. Én ebben a kettőben szoktam a legtöbbet vásárolni.
13/13 anonim válasza:
New yorker, Tally weijl, H&M, C&A
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!