Hát rövid nadrág harisnyával fiúknak szerintem kicsit fura, de végül is ha neki így jó, szerintem ok. A lényeg hogy ő neki légy jó.
2022. szept. 26. 09:02
34/44 anonim válasza:
Itthon szoktam így lenni, de utcán nem.
2023. jan. 21. 05:57
35/44 anonim válasza:
Szerintem ha jó az összhatás akár jól is nézhet ki.
Mondjuk egy fekete pamut harisnya mindenhez jól tud mutatni. Mindegy milyen a rövidnadrág. Szerintem azt fiúknak és lányoknak is hordható. Kérdés mit szól a társadalom. Inkább adtól függ. Engem nem zavarna abszolút. Itt Inkább a fiúkat mennyire zavarná az esetleges megjegyzések. Szerintem a társadalom lehetne egy kicsit még érthetőbb öltözködés téren. Ez a véleményem.
2023. febr. 3. 17:19
36/44 anonim válasza:
Én most pont így vagyok itthon.
2023. febr. 5. 06:47
37/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm. És örülök hogy nem csak én vagyok ezzel a rövidnadrág harisnya kérdéssel egyedül.
2023. febr. 5. 12:40
38/44 anonim válasza:
Én szeretek így lenni, de csak itthon, utcán nem mernék így lenni. Biztos hogy rögtön valami bu..nak állítanának be, azt meg nem szeretném. Pedig baromi kényelmes így lenni.
2023. febr. 12. 07:56
39/44 anonim válasza:
Ja utolsó teljesen jól mondod. Pedig nem értem mi köze van ehez az öltözetnek a nemi......??
Én is nem rég így jártam hogy harisnya volt rajtam rövid nacival, és hát na elég kellemetlen megjegyzést tettek rám. Úgy hogy meg fogadtam mégegyszer nem megyek ki így utcára.
2023. febr. 23. 12:42
40/44 anonim válasza:
Csak tényleg azt mondaná meg valaki hogy miért zavarja másokat ha egy fiú harisnyát hord. Egy teljesen unisex ruhadarabról beszélünk, akkor mi vele a gond???
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!