Esős időben miért hordanak többen harisnya - miniszoknya kombót? Hamarabb megszárad?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 22. 17:12
21/35 anonim válasza:
Ezt a kérdést valami férfi írhatta megint ki...
22/35 anonim válasza:
Nem tudom, ki hogyan viselkedik esőben, de nekem úgy kb. 8 éves korom óta semmim nem lesz vizes akkor sem, ha kint zuhog az eső. :D
Esernyő, autó, tócsák kikerülése.
23/35 anonim válasza:
Ha fúj a szél, akkor marha sokat ér az esernyő. :D
24/35 A kérdező kommentje:
Arra ott az esőkabát :)
2022. ápr. 28. 23:24
25/35 anonim válasza:
Esőkabátot túrázáshoz szoktam hordani, a lábamat az se védi. Meg amúgy se különösebben szeretem.
26/35 NTBS válasza:
Mert az van rajtuk mikor elered az eső.
27/35 anonim válasza:
Mert ha esik, hűvössebb is szokott lenni az idő. És úgy gondolják, egy harisnya segít hogy ne fázzanak annyira.
28/35 anonim válasza:
"hamarabb megszárad, mintha a nadrág ázna meg?"
Ez igaz, de nem ezért. Egyszerűen jobban tetszik nekik a miniszoknya (mert abban jobban tetszenek a pasiknak).
30/35 anonim válasza:
Hát az esős időben elfogadott csinos viselet a magassarkú, harisnya, ceruzaszoknya, ballonkabát, esernyő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!