Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért jó a titokzokni vagy...

Miért jó a titokzokni vagy hogy is hívják?

Figyelt kérdés
Szerintem undorító. De legfőképpen a lányok véleményére vagyok kíváncsi
2022. ápr. 21. 13:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%

10.

Na persze. 2015-ben megvilágosultak, elötte meg évtizedekig mégis szerették. Ez csak attól hiteles, aki egész életében letűrte/levágta/nem vett. Csak birkaszellemről van szó, mert jaj mit szólnak az utcán, ha kilátszik 5 centi zokni, skandallum.

2022. ápr. 22. 15:50
 12/20 anonim ***** válasza:
#9 inkább csak simán bunkó. azokat meg itt nem szeretik
2022. ápr. 23. 01:39
 13/20 anonim ***** válasza:
#11 a divat nem birkaszellem. amúgy ha gyűlölöd a világot és az embereket, minek írsz a gyk-ra?
2022. ápr. 23. 01:41
 14/20 anonim ***** válasza:

13

Ne terelj. Aki divatból hordja (99%), állandóan azzal érvel, hogy de ő így szereti alapból. Akkor viszont mégsem divatból hordja, nemde? Viszont tovább gondolva viszont akkor 15 éve mégis miért nem volt ez neki probléma, mert akkor bizony nem így hordta.

Ergo nekem a képmutatás nem tetszik. Felőlem nyugodtan hordhatja divatból, de ne tagadjuk divat=csordaszellem.

És az, hogy hogyan néz ki, az meg nem attól függ, hogy divatos-e vagy sem.

2022. ápr. 23. 12:31
 15/20 anonim ***** válasza:

az fel sem merül benned, hogy először divatból hordja, aztán megtetszik neki.

itt vagyok én. amikor gyerek voltam, még simán hordtunk térdzoknit. ma már elképzelni nem tudom, hogy tudnám felvenni. emellett mielőtt nem jöttek be a szár nélküli zoknik, csak olyat hordtam. aztán kipróbáltam, megtetszett, és mára a száras zokni zavar, nehézkes felvenni. mostanra azt mondanám, nem divatból hordom a bokazoknikat, hanem mert szeretem és kényelmes. bár mostanában inkább azokból is az öt ujjasokra kattantam rá. birka lennék? nem hiszem

2022. ápr. 23. 13:09
 16/20 Metionin ***** válasza:
15. Lehet még kapni lábtyűt?????? HOL? :D
2022. ápr. 23. 18:23
 17/20 anonim ***** válasza:
Én biztos nem fogok valamit azért hordani, mert divat. Kizárólag a saját szempontjaim számítanak.
2022. ápr. 23. 19:26
 18/20 anonim ***** válasza:
pl eBay
2022. ápr. 24. 16:50
 19/20 anonim ***** válasza:
2022. ápr. 24. 16:52
 20/20 anonim ***** válasza:

Ezt nem igazán értem. Honnan jön a 2015? Mi volt akkor?

2022. ápr. 25. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!