Harisnya, sportcipőhöz ajánlott a titokzokni vagy nincs rá szükség? Kényelem, illetve "illat" szempontból.
Figyelt kérdés
2021. márc. 3. 15:50
1/35 anonim válasza:
Nincs rá szükség, hülyén is néz ki.
Bár a harisnya+sportcipő kombó is kerülendő.
2/35 alletta válasza:
pamut zoknit veszek fel sportcipőhöz.
3/35 anonim válasza:
Illatról semmiképp sem beszélnék, de ha a magassarkúhoz nem veszünk fel zoknit akkor a sportcipőhöz se vegyünk harit.
Mindkettő röhejes.
4/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Mondjuk nekem tetszik a harisnya, sportcipő. Ízlések és pofonok! 🙂
2021. márc. 3. 16:44
5/35 anonim válasza:
Milyen harisnya milyen cipővel?
6/35 A kérdező kommentje:
Nylon harisnya meg Adidas sportcipő.
2021. márc. 3. 17:00
8/35 anonim válasza:
Ha nem direkt sportolni mész (vagy esetleg izzadós a lábad anélkül is), szerintem nem kell szag miatt aggódni. Hogy mi kényelmes számodra, azt pedig neked kell érezned.
9/35 A kérdező kommentje:
#7 Lábfetishes pasik ostobasága hidegen hagy. Köszönöm!
2021. márc. 3. 17:07
10/35 anonim válasza:
Én mindig veszek titokzoknit, mert féltem a harisnyát ha dörzsölődik a körmöm a cipő orrához. Ha vendegségbe megyek és esetleg le kéne venni, legalább nem fázok fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!