Mit csináljak, ha kidudorodik a péniszem a nadrágomon?
Most a melegebb időkben járok futni, de mindegyik futónadrágon átdudorodik a nagyfiú, utcai ruhában nem is annyira feltűnő, de farmerben is látszik, akkor is ha lankadt.
De a futónadragok amik kényelmesek, azoknál eléggé látszik. Férfi társaimat biztosan nem zavarja, de a kielégítetlen nők általában eléggé prűdek, nem akarom hogy emiatt rámhívják a rendőrséget.
#1 nem mindegyik nő nyilván
#2 gimiben is volt, hogy egyik lány szólt hogy: "fujj xy(én) az ugye nem a farkad"? Ugye nem áll?
Pedig nem is látszott annyira ~s nem is állt, nagyon rosszul éreztem magam akkor.
Azért a gimis lányokat ne keverjük az utca emberével. A gimisekkel összezárva vagy órákon keresztül érthető ha zavarta őket, főleg ha azt hitték áll.
Az utcán meg látnak addig a 10-20 mp is míg elfutsz előttük.
Amit pedig a 4. Írt nagyon jó megoldás. A futó nadrág fölé veszel egy shortot. Rengetegen csinálják így.
Semmit, hagyjad.
Mindenki másnak is látszik, ha feszes gatyában van.
Miért izgat téged, hogy látszik, vagy nem?
Engem nem zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!