Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit csináljak, ha kidudorodik...

Mit csináljak, ha kidudorodik a péniszem a nadrágomon?

Figyelt kérdés

Most a melegebb időkben járok futni, de mindegyik futónadrágon átdudorodik a nagyfiú, utcai ruhában nem is annyira feltűnő, de farmerben is látszik, akkor is ha lankadt.

De a futónadragok amik kényelmesek, azoknál eléggé látszik. Férfi társaimat biztosan nem zavarja, de a kielégítetlen nők általában eléggé prűdek, nem akarom hogy emiatt rámhívják a rendőrséget.

2022. ápr. 20. 15:10
1 2
 1/15 anonim válasza:
75%
Ha meglátják a nők szerintem nem az jár az eszükben hogy rendőrt hívjanak rád...
2022. ápr. 20. 15:12
 2/15 anonim ***** válasza:
90%
Ennyire egoisták ne legyünk azért xd. A legtöbb nőt sem fogja különösebben érdekelni, akinek feltűnik sem fog rendőrt hívni. Összességében meg a legtöbb embert meg abszolút nem érdekli kinek mi a helyzet odalent.
2022. ápr. 20. 15:20
 3/15 A kérdező kommentje:

#1 nem mindegyik nő nyilván

#2 gimiben is volt, hogy egyik lány szólt hogy: "fujj xy(én) az ugye nem a farkad"? Ugye nem áll?

Pedig nem is látszott annyira ~s nem is állt, nagyon rosszul éreztem magam akkor.

2022. ápr. 20. 15:23
 4/15 anonim ***** válasza:
91%
A megfogalmazás alapján az a gyanúm hogy provokatív trollkérdés, de ha esetleg mégsem: nyilván vegyél bővebb nadrágot. (Vagy a cicanaci helyett, vagy fölé egy rövidnadrágot)
2022. ápr. 20. 15:32
 5/15 anonim ***** válasza:
96%

Azért a gimis lányokat ne keverjük az utca emberével. A gimisekkel összezárva vagy órákon keresztül érthető ha zavarta őket, főleg ha azt hitték áll.

Az utcán meg látnak addig a 10-20 mp is míg elfutsz előttük.

Amit pedig a 4. Írt nagyon jó megoldás. A futó nadrág fölé veszel egy shortot. Rengetegen csinálják így.

2022. ápr. 20. 15:37
 6/15 anonim ***** válasza:
91%

Semmit, hagyjad.

Mindenki másnak is látszik, ha feszes gatyában van.

Miért izgat téged, hogy látszik, vagy nem?

Engem nem zavarna.

2022. ápr. 20. 15:40
 7/15 anonim ***** válasza:
25%
Viselj tunikát a cicanacihoz
2022. ápr. 20. 15:45
 8/15 anonim ***** válasza:
26%
Rágd le.
2022. ápr. 20. 19:02
 9/15 anonim ***** válasza:
36%
Majd lelankad ez egód, ha valamelyik csaj zseblámpát kér tőled.
2022. ápr. 20. 20:56
 10/15 anonim ***** válasza:
93%
Semmit. Akinek nem tetszik, az inkább elfelejtené, akinek meg tetszik, az úgyse hív rád rendőrt. A maradék 90% meg észre se veszi.
2022. ápr. 20. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!