Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Temetésen gáz, ha sötétkék...

Temetésen gáz, ha sötétkék kabátba mennék?

Figyelt kérdés
20fokot ígér az időjárás aznapra és arrs gondoltam a fekete ingemre a sötétkék kabátomat venném fel, mert nincs feketém. A nagybátyám temetéséről van szó vagy vegyek inkább feketét?
2022. ápr. 18. 17:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Csak és kizárólag ezért ne vegyél egy kabátot, szerintem.

Másrészről egy fekete kabát mindig jóljön (kivéve, ha nagyon színesen öltözködsz).

2022. ápr. 18. 17:22
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gáz, ha alatta teljesen fekete az öltözéked.
2022. ápr. 18. 17:24
 3/12 A kérdező kommentje:
Fekete lesz az öltözékem, csak közeli hozzátartozó vagyok ezért kérdeztem. Nem akarom magamat égetni :(
2022. ápr. 18. 17:30
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha extra konzervatív a rokonságod, akkor vegyél feketét.

Ha van rá kereted jelenleg, akkor viszont praktikus lenne beszerezni egy feketét, ugyanis mindenhez megy.

Viszont amúgy szerintem nem muszáj, ha a többi fekete, elegáns darab.

Amúgy ezt a legtöbb helyen nem veszik olyan halálosan komolyan, ha látják az öltözékeden, hogy igyekeztél alkalomhoz illő módon megjelenni (a sötétkék egyáltalán nem polgárpukkasztó), akkor nem fognak "megszólni".

2022. ápr. 18. 17:37
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz.
2022. ápr. 18. 17:47
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs másod, és nincs pénzed elmenni venni egy fekete kabátot, akkor persze, jó lesz a kék is.
2022. ápr. 18. 20:17
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi nincs senki baj én is kék farmerban szoktam menni.
2022. ápr. 18. 22:53
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Anyukám azt szokta mondani, hogy egy temetésen nem figyelik a kabát színét általában, főleg fiatalabbaknál.

Egy 60 éves néninek gyakran vannak fekete cuccai, de egy 30 évesnek nem annyira. (altalaban)

Szerintem nyugodtan menj kékben, ha van időd, energiád, pénzed, akkor fektess be egy feketére, akár később, jól jöhet.

2022. ápr. 19. 08:17
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem. Nem hinném hogy azzal lennének elfoglalva hogy kin mi van és milyen színű. Ha sötét színű, akkor teljesen jó.
2022. ápr. 19. 12:11
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

aki azért van ott, mert szerette az illetőt, annak kisebb gondja is nagyobb a kabátod színénél, aki azért megy, hogy utána hisztizzen, azzal meg közöld hogy fogja be.

tegyél rá fekete karszalagot, és akkor teljesen rendben van a sötétkék is. régen is úgy csinálták, mert nincs mindenkinek pénze egy külön fekete kabátra.

részvétem amúgy.

2022. ápr. 19. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!