Temetésen gáz, ha sötétkék kabátba mennék?
Csak és kizárólag ezért ne vegyél egy kabátot, szerintem.
Másrészről egy fekete kabát mindig jóljön (kivéve, ha nagyon színesen öltözködsz).
Hát ha extra konzervatív a rokonságod, akkor vegyél feketét.
Ha van rá kereted jelenleg, akkor viszont praktikus lenne beszerezni egy feketét, ugyanis mindenhez megy.
Viszont amúgy szerintem nem muszáj, ha a többi fekete, elegáns darab.
Amúgy ezt a legtöbb helyen nem veszik olyan halálosan komolyan, ha látják az öltözékeden, hogy igyekeztél alkalomhoz illő módon megjelenni (a sötétkék egyáltalán nem polgárpukkasztó), akkor nem fognak "megszólni".
Anyukám azt szokta mondani, hogy egy temetésen nem figyelik a kabát színét általában, főleg fiatalabbaknál.
Egy 60 éves néninek gyakran vannak fekete cuccai, de egy 30 évesnek nem annyira. (altalaban)
Szerintem nyugodtan menj kékben, ha van időd, energiád, pénzed, akkor fektess be egy feketére, akár később, jól jöhet.
aki azért van ott, mert szerette az illetőt, annak kisebb gondja is nagyobb a kabátod színénél, aki azért megy, hogy utána hisztizzen, azzal meg közöld hogy fogja be.
tegyél rá fekete karszalagot, és akkor teljesen rendben van a sötétkék is. régen is úgy csinálták, mert nincs mindenkinek pénze egy külön fekete kabátra.
részvétem amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!