Szégyellem a megjelenésem Budapesten, mert nem tudok designer táskát vásárolni?
Figyelt kérdés
Mindenki aki menő és jól öltözött annak van designer táskája. Azt látom a közösségi médiában és Budapest jobb részein hogy egy Gucci/Celine/Louis Vuitton táska vagyis azok olcsóbb darabjai már sokak számára elérhetőek. Én nem tudok minimum 400 ezret de inkább 500 kiadni egy táskára, igy 30-50 ezres táskáim vannak amelyeket akciósan szoktam vásárolni. Sokszor kisebbségi komplexusaim vannak miután hiába öltözök fel jól, nincs rajtam designer táska. A cipő is hasonló kategória, de ott még külföldről rendelve ki lehet fogni akciósan egész jó cipőket hasonló áron (30-50 ezer forint).2022. ápr. 17. 18:45
11/14 anonim válasza:
Én egy csomó jól öltözött embert látok, akik "csak" kínai boltból veszik a ruháikat. Nekik pedig nincs dizájner táskájuk. Mégis jól öltözöttek.
Hogy kinek ki a menő, az más kérdés. Ahhoz, hogy eldöntsük, hogy valaki menő-e vagy sem, ismernünk kell őt.
12/14 anonim válasza:
Én puma táskában látok minden tinit, most nagyon felkapták.
13/14 anonim válasza:
500 ezerből nem lehet designer táskàt venni,inkàbb olyan 1 -2 millióba kerül
14/14 anonim válasza:
A legtöbb embernek nincsenek designer táskái. Ha látsz is olyat, elég esélyes, hogy hamis, vagy fast fashion koppintás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!