Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A shein edzős ruhák jó minőség...

A shein edzős ruhák jó minőségűek?

Figyelt kérdés
Ti meg vagytok elégedve velük? Szemezek ezekkel már egy ideje, mert árban sokkal olcsóbbak, mint ahonnan én szoktam rendelni. Kissé el vagyok bizonytalanodva, mert elég jól néznek ki, csak nem biztos, hogy van olyan jó, mint pl egy gymshark. Zafulossal már megszívtam...
2022. ápr. 17. 16:28
 1/3 anonim ***** válasza:
72%
Zaful majdnem ugyanaz mint a shine.A shine pedig kb aliexpress jelleg,ugy ertve hogy a ruhak nagy resze muanyagszalas vagy minek hivjak.En tuti nem rendelnek felsot se edzos ruhat onnan mert budos es kenyelmetlen ami nem rendes pamut de ha te birod akkor beprobalkozhatsz nem veszitesz rajta nagyon sok penzt.
2022. ápr. 17. 18:46
 2/3 anonim ***** válasza:
76%
Én vettem 3 nadrágot is, igen, műszal és elasztán van benne. De NAGYON kényelmes, szuper alakom van benne, nem látszik át, és nyilván ha beleizzadsz büdös lesz. Én 2x edzek egy naciban, azaz hetente mosom és sosem szólt még senki sem hogy büfös lennék, pedig a párommal edzek és szoktam kérdezni, őszintén megmondjuk egymásnak, ha valaki büdös. Nyilván el kell olvasni a véleményeket és csak olyat megrendelni ami nem sz*r, mert vannak a sheinen rossz ruhák, ez tény. De akinek van egy kis józan esze és szeme a dolgokhoz az nagyon jó ruhákat tud levadászni csodás olcsó áron. Szóval keress kutass és találni fogsz :D 18l
2022. ápr. 17. 19:11
 3/3 anonim ***** válasza:
78%
A barátnőm futónacija jó.
2022. ápr. 17. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!