A sinsay ruhák mennyire esnek szét? Vagy mennyire jó minőségűek?
Szerintem egyáltalán nem rossz.
Néha a méretezéssel van baj, de ingyen visszaviszik.
Olyan felsőt nem veszek ami nagyon műszálas,de az anyagösszetételt feltüntetik.
A minősége a többi fast fashion céghez képest is nagyon jó, pláne ár-érték arány szempontjából.
Egyszer egy cipzárral volt bajom, de más ruhával nem, pedig a komplett ruhatáram 2/3-a onnan van
Az alacsony árak ellenére korrekt, jó minőségűek a ruhák. Cseppet sem rosszabb, mint a Bershka, H&M felhozatala.
A kiegészítők erősen változók, de rengeteg jó cucc van. Vettem onnan egy kvázi UGYANOLYAN hajpántot 2000 forintért, ami 1-2 évvel ezelőtt a Zarában majdnem 5000 volt. Igényesen elkészített, súlya is van, van egy olyan megérzésem, hogy akár egy gyártósoron is készülhettek volna.
1-2 scrunchie hajgumi csomaggal viszont szívtam (a többivel nem volt semmi baj). Nevetségesen vékony anyagúak voltak, és annyira amorf volt az egész, látványos varráshibákkal, mintha egy 4 éves gyerek készítette volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!