Hogy szokás öltözködni egy fesztiválon?
Figyelt kérdés
Utcai cuccok vagy azért extrább megjelenés? Milyen jellegű szetteket állítsak össze?2022. ápr. 15. 12:43
1/10 anonim válasza:
Látszódjon a feneked meg a melleid
2/10 anonim válasza:
Attól függ milyen. Nem mindegy, hogy Waldorfeszt vagy Balaton Sound. De túl extra sehova nem kell, és a sár meg kosz mindenhol lesz, szóval ne a legdrágább cuccaidat vidd.
3/10 anonim válasza:
Ja, bocs a kulcsszavaknál látom, hogy Volt. Nem kell túlsiplázni, én farmer shortban meg tornacipőben nyomtam végig. Csak kényelmes legyen, meg azért ne macinaci
6/10 anonim válasza:
fehér ing, nyakkendő, öltöny/zakó
7/10 HoneyBunny válasza:
Ahogyan jol esik. Pont ezt imadtam regen benne, ott senki nem nez ki semmiert, mert mindenki pont tojik ra mi van rajtad, kiveve ha nagyon extra, feltuno, vagy szexi.
8/10 anonim válasza:
Egy fesztiválon tényleg szinte bármit lehet hordani, nyilván pár alap normát betartva (másokat ne bántson pl. egy felirat, ne legyen másra veszélyes a tömegben)
Ha inkább elvegyülnél, akkor lehet divatos, hétköznapi cuccokat. Pár kiegészítővel ezeket is személyre szabhatod. De ha úgymond extrémebb oldalad mutatnád meg, az is bőven belefér, ez is a fesztivál része.
Hogy legyen konkrétum is: napszemüveg (és naptej bár az "leolvad, nem véd minket")
Jó szórakozást!
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes hozzászólásokat!
2022. ápr. 17. 18:28
10/10 anonim válasza:
Bakancs, szakadt tornacipő esetleg gumicsizma. Szintén szakad farmert pics@ nadrág, meg valami éppen mell alá érő felső, vagy szimplán egy melltartó. A lényeg, hogy minél kevesebbet takarjon a ruházat. Ezt még megsépkelheted egy b@aszott nagy napszeüveggel is. Szerintem undi, hogy ott még jobban megy a maga mutogatás aztán meg megsértődik a nagyságos asszonyság ha valaki felkínálja neki a sátrát. Jó van aki tényleg ribi és nem is csak úgy néz ki, de a többség csak a látszatra megy. Én ha lány lennék akkor sem öltöznék fel így. Sima hétköznapi ruházat amit amúgy is viselnék, de nem sajnálnék ha esetleg kiszakadna, valaki leöntene piával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!