Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szoktatok olyat csinálni,...

Szoktatok olyat csinálni, hogy rendeltek valamit neten, hordjátok egy kicsit, aztán visszakülditek?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 13. 15:13
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
73%
Ez iszonyat gáz. Szánalmas, pláne, hogy ott fityeg majd a ruhákon a címke.
2022. ápr. 13. 21:06
 22/44 A kérdező kommentje:
Egy kabátban általában a hátsó belső résznél van a címke. A kutya se látja. Nadrágon a fenéknél, az kicsit zavaró, de valamit valamiért. Majd cipőre viszont muszáj lesz költenem, mert azt ugye nem veszik vissza.
2022. ápr. 13. 21:39
 23/44 anonim ***** válasza:
31%

A húgom rendszeresen ezt csinálja…

Megveszi a drága ruhát megjelenik benne valahol , majd utána 1 teljes napig a ruha lóg egy fogáson , felakasztvA a karnisra, ablak meg bukon nyitva ! (Szellőzteti)

Utána visszaviszi hogy sajnos nem jó a méret annak akinek vette és mindig visszaveszik, persze nem mindig ugyanott vesz ruhát , de legtöbbször , zara, pull&bear, sugarbird, Tamaris és egyéb pláza butikok!

Azt mondta ennek egyetlen egy hátránya van, hogy nem tudja magát parfümmel befujni, mert ugye az nem szellozik ki , de mondta hogy ez A legkevesebb!

2022. ápr. 13. 22:12
 24/44 A kérdező kommentje:
Köszi 23as. Igen, ez nálam is hátrány, hogy a tescoban nem tudom magam befújni.
2022. ápr. 13. 22:16
 25/44 HoneyBunny ***** válasza:
78%
Ekkora prolisagot meg sosem hallottam.
2022. ápr. 14. 00:11
 26/44 A kérdező kommentje:
Pedig létezik, mondom még a szüleim is megdicsértek az ötletért.
2022. ápr. 14. 07:35
 27/44 anonim ***** válasza:
80%

Felénk is csinálják a cigók: megrendelik a zsák ruhát a lagzira, kiöltöznek, aztán visszaküldik. Ezeknek a gusztustalan retkeknek a rongyrázását természetesen a becsületes vásárlók fizetik meg. A kereskedő beépíti a ruha árába a visszaküldött cuccokat.

a visszaküldött dolgok automatikusan mennek a szemétégetőbe. Senki nem fogja átvizsgálni, kimosni, újra címkézni, becsomagolni.

Elképesztően primitív és veszélyes a társadalomnak ez a rétege.

2022. ápr. 14. 10:50
 28/44 anonim ***** válasza:
75%
Nem, én nem vagyok ennyire szarrágó.
2022. ápr. 14. 10:59
 29/44 anonim ***** válasza:
43%
nem
2022. ápr. 14. 13:46
 30/44 anonim ***** válasza:
0%
hát kérdező, amíg csóri vagy, kényszerból megteheted, nem ítéllek el érte. de ne ez a szint legyen az életcélod, mert ez gáz.
2022. ápr. 14. 13:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!