Szoktatok olyat csinálni, hogy rendeltek valamit neten, hordjátok egy kicsit, aztán visszakülditek?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 13. 15:13
11/44 anonim válasza:
Nem. Ha már megrendelem, akkor tartósan akarom hordani, nem csak 1-2 alkalommal.
12/44 anonim válasza:
Jó bunkó szokás. Én biztos csak 1 napig venném vissza és még azután is kötelező levásárlással, tehát valami bónnal.
13/44 A kérdező kommentje:
Már be is rendeltem 4 pólót meg 2 pulcsit. Párszor hordom majd a városba, aztán visszaadom a boltba. Addig a pénzem náluk lesz, beforgathatják. xd
2022. ápr. 13. 19:45
14/44 anonim válasza:
4 pólót el-, meg visszaküldeni? Szánalmas vagy.
15/44 A kérdező kommentje:
Azért két napig hordani fogom. De majd ügyelek, hogy ne legyen bűzős a hónaljánál. Majd farmert is akarok. Itt sok csóró van a városban, és ez így kipattant most a fejemből. Én leszek a jólöltözött a városban.
2022. ápr. 13. 19:55
17/44 A kérdező kommentje:
Ez Kelet Mo. Itt nemnagyon szeretünk dolgozni, meg én is közmunkán vagyok. Most fűkszaálással összekerestem 30 ezret és ezt a pénzt fogom mindig ebbe forgatni. Itt a csajok nagyon megnézik, hogy ki milyen ruhát hord. A címkét majd eltakarom valahogy.
2022. ápr. 13. 20:03
18/44 anonim válasza:
Aha. Ez meg itt Nyugat MO és szeretünk dolgozni és minden nap keresek 30 ezret. De ha nem így lenne, akkor se csereberélném így.
19/44 anonim válasza:
Nekem egy barátnőm eladóként dolgozik egy Mango üzletben, és ő is rendszeresen haza szokta vinni a ruhákat, majd másnap visszaviszi…
Soha senki nem vette még észre. Főleg kabát, dzseki, farmer stb.
20/44 A kérdező kommentje:
18as és ez kit érdekel? Nem fogok egy gyárban 12 órákat dolgozni. Akkor inkább csajozok az új ruhámban. 19es igen én is főleg kabát, farmer ilyesmiben gondolkodom. Nyilván egy pólót egyszer föl tudsz úgy venni, hogy ne izzadd szét. Amúgy meg szüleim megdicsértek, hogy milyen okosan forgatom be a tőkémet.
2022. ápr. 13. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!