Dr. Martens? Megéri ?
Nekem évek óta van, én imádom simán bevállt. Sokan szidják a minőségét viszont, a docmartens nagy múltú cég és nem az a jó minőség ami régen volt. Ugye van az original doctor martens amit ma a távol keleten gyártanak és van a "made in england" ami tényleg angol (állítólag az még rosszabb minőségű mégis drágább mint az original)
Nekem 3 éves a legrégibb és ja nem fogja túl már sokáig húzni.
Én napi szinten használom sokszor nyáron a legnagyobb melegben is és jönnek ezek a problémák ami minden más bőrbakancsnál is előjönnek.
Ha tényleg mindennapi használatra kell akkor ne számolj tovább mint 3-5 év. A talpa elkezd elkopni a lábfej hajlatánál kirepedezik majd kilyukad, ami azt jelenti kuka... A talpa nem jön le hiszen varrott előbb fog tükörsimára kopni minthogy elkezdedjen lejönni meg lifegni. Volt steel és HD bakancsom is, a Martens sokkal-sokkal jobb minőségű mint ezek.
Az ár-érték arány más tészta kinek mire futja. Én is drágállom de ez van inkább kifizetem egyszer, hogy egy igazi jó kényelmes bakancsom legyen napi használatra évekig.
A martensnél tényleg a márkát fizeted ki, rengeteg szimbolikus dolog rejtőzik mögötte. A munkásosztály kezdte és a lázadás egyik legismertebb szimbóluma lett sok szubkultúra, egyéniség, mozgalom aminek rendszerellenes üzenete van ott valahogy előkerül a docmartens. Persze manapság nagyon divat lett, de általában akin Martenst hord látásból sejteni lehet róla, hogy nem hajlandó beállni semmilyen sorba. Ezek miatt olyan népszerű, ez miatt vedd ha tényleg akarod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!