Mi ez a trend újabban, hogy a nők mackónadrágban, vaporozva, vezeték nélküli fülessel mennek suliba?
Figyelt kérdés
Már vagy másfél éve feltűnt, hogy valahogy mintha kondis cucc rajtuk maradt volna, meg igénytelen kábel nélküli fülesekkel hallgatnak zenét. Elveszik a zenei minőség, mert nem kábelen megy analóg, hanem digitálisan, tehát kevesebb a telítettség.2022. ápr. 12. 09:56
31/38 anonim válasza:
Szánalmas vagy, vén tata, aki azt hiszi fiatalos. Igénytelen ez a viselkedés
32/38 anonim válasza:
"Inkább lógok 18 évesekkel, de 60 évesen is azokkal fogok lógni"
Ez elég gáz. Bár az látszik, hogy agyilag még egy tízenéves szintjén vagy.
33/38 A kérdező kommentje:
Az látszik, hogy primitív véglény vagy, de nem okosítalak azzal, hogy okfejtéseket írok neked, maradj csak a saját nyomorodban.;)
2022. ápr. 12. 18:09
35/38 anonim válasza:
Itt egyedül te vagy a primitív. :D
"meg igénytelen kábel nélküli fülesekkel hallgatnak zenét."
36/38 HoneyBunny válasza:
Tuti troll.
Amugy a vapor szerintem e-cigit akar jelenteni, ugye szoktak is vape-nek mondani itthon is. Mellesleg inkabb azt szivjak, mint a cigit, en miota atalltam, sokkal jobban erzem magam, tuti nem szoknek mar vissza a sima cigire. Orultem volna, ha anno a szuleim azt mondtak volna nekem, hogy figyelj, van ez az ecigi, probald ki inkabb ezt, ha tetszik akkor maradj is annal. 7 ev budos cigitol megkimeltem volna magam :s
37/38 A kérdező kommentje:
36, te normális vagy. Az ilyet még e-cigisben is tisztelem, és igen a vape az. Egy zenei stílus is kapcsolódik hozzá: vaporwave.
2022. ápr. 12. 21:07
38/38 anonim válasza:
Pedig lehet pont azért megy mackónadrágban,mert annyit tanul,hogy nincs ideje divatozni.Amikor a legnehezebb vizsgámra mentem,emlékszem szó szerint vettem ki azt a felsőt a szekrényből,ami a kezembe akadt,a másik kezembe még ott volt a könyvem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!