Mi ez a trend újabban, hogy a nők mackónadrágban, vaporozva, vezeték nélküli fülessel mennek suliba?
Igénytelen a madzag nélküli fülhallgató, ilyet se hallottam még :D Szerintem kényelmes én is szeretnék venni, itthon ha takarítok sokkal jobb lenne. Na meg, télen sapi, sál kabát, haj között nem tekeredne be a halálába szerencsétlen kábel.
A nadrágban egyet értek és a mostani divat nagyon nem jön be. Viszont nem csak a lányok divatja, a fiúk is nevetségesen néznek ki. Nem vagyok sokkal idősebb, de nagyon boomernek érzem magam ettől.
Előítéletes ne legyél, simán lehet szín ötös is a kiscsaj aki slamposan öltözik, miért ne lehetne?
Sokkal jobb a vezeték nélküli zenehallgatás, nekem fejhallgatóm van, teljesen jó a zene minősége azon keresztül is. Nekem a vezetékes mindig megtört és recsegett pár hét után, ez nem csinál ilyet.
A macinaci meg olyan amilyen, vannak abból is utcára vállalható darabok. Iskolába teljesen jó, ide nem divatozni megy az ember, később munkahelyen már úgysem hordhatják majd. A tanárok nem ruha alapján osztályoznak jobb helyeken.
"Rájuk néz a tanár, és mackónadrágosnak inkább nem ad 4-est vagy 5-öst"
Elég nagy baj is lenne ha az osztályzást ilyen alapon végezné egy tanár.
Leírtad a lényeget: iskolába mennek, nem divatbemutatóra.
Az egyetem utolsó évében én is szartam arra, hogy ki mit gondol a ruhámról, 5 perc sétára volt otthonról a központi épület, ahol a legtöbb órám volt és még a munkahelyemen sem törtek az életemre azzal kapcsolatban, hogy miben vagyok. Másrészt meg nem tudom, kit érdekel ez de azért van ott, hogy az órát nézze, ne engem. Ápolt voltam, jó illatú, az, hogy valakinek nem tetszik, amit hordok, nem az én problémám. Nekem sem tetszik, hogy rám mereszti a hülye szemét, miközben én próbálnék tanulni/figyelni és semmit sem ártok neki ezzel. A jegyek meg nem függnek össze a külsővel, nálunk pl a legigénytelenebb kockák voltak az évfolyamelsők. De egyébként én sem tanultam soha rosszul, pedig nem nyaltam segget és nem illegettem magam soha. Sokat elmond egy hely színvonaláról, ha pofára osztályoznak. Én erre nem lennék büszke és főleg nem tartanám normatívnak.
Az meg, hogy számodra jobban bejön a vezetékes füles, megint a te bajod. Én sem köpködök arra, aki macet használ, bár abszolút nem tudok vele azonosulni. Ahogy arra sem, aki nem fésülködik vagy nem keni az arcát télen is naptejjel például. Én is tudnék szőrszálhasogatni másokon, csak az a helyzet, hogy a saját dolgom jobban érdekel.
26 éves vagyok, felőlem jöhetsz vissza az időben egészen hozzám, de őszintén szólva nem sokra mész.
24: 20 éve voltam gimis, köszönöm, de nincs gyerekem és csajom, inkább lógok 18 évesekkel, de 60 évesen is azokkal fogok lógni, ahogy LA-ben is teszik a férfiak, ez egy életstílus.
26: nekem időtlen, a gondolkodásom az igényes dolgokat engedi be, függetlenül, hogy mai vagy régi. Macinaci, kábel nélküli hang és cigizés igénytelen.
27
Nekem meg az igénytelen, hogy másokat bámulva kritizálod őket ahelyett, hogy a foshalmaz életeddel foglalkoznál.
Ruha miatt rosszabb jegyet adó tanárokkal példálozni
Wireless fülesben mérni az igényességet
18 évesek után loholni meglett fasz létedre
Soroljam még? Teljes szellemi igénytelenség és szegénység.
Megint egy kérdés egy vén kéjenc féregtől, ami arra van kiélezve, hogy hogyan öltözködnek a nők. Gondolom nem tetszik, hogy bő ruhát hordanak és nem tudod semmittevésedben mások picsájára guvasztani a szemed az utcán.
Lenne itt csúnya világ, ha a nők csadorban járnának... És nem a nőknek elsősorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!