A földig érő szoknya gáz? Egy fiatalon
Figyelt kérdés
Ti szoktatok latni fiatalokon ?2022. ápr. 12. 07:14
11/21 anonim válasza:
és nem lesz koszos az alja, ahogy házod végig a földön?
12/21 anonim válasza:
23L Én is szoktam hosszú szoknyát hordani de nem földig hanem bokáig érőt itthon nem nagyon láttam még hogy fiatalok hordanák ilyet de én pl IG láttam először hogy amerikában sokan hordják fiatalok is és nagyon meg tetszett ezért én is vettem pár ilyen szoknyát hozzá illő felsővel és kiegészítőkkel szerintem nagyon menő tud lenni de persze ez is ízlés kérdése hogy ki milyen ruhát szeret jobban.
13/21 anonim válasza:
"Mindig az jut eszembe róla, hogy ha öngyújtóval meggyújtjuk az alját egy lányon, akkor annak garantáltan boszorkányégetés a vége." Tehát mások elégetésén fantáziálsz, de egy hosszabb szoknya gáz...kb. 12 éves fogyatékos hülyegyerek lehetsz. :/ Bár az is elég szánalmas, hogy folyamatosan itt lógsz, és belekötsz a nőkbe. Ennyi sikerélmény még neked is kijár mondjuk...
14/21 anonim válasza:
Én is lány vagyok, haló. Nem hülyegyerek vagyok, csak ez az idomtalan rongy beindítja a fantáziámat. Már azt sem lehet?
15/21 anonim válasza:
Van olyan fazon, ami tényleg ocsmány, de egy egy testresimuló, ízlésesen dekoltált darab aminek normális színe van, nem hinném, hogy olyan öreges lenne.
Pláne, ha normális kiegészítőkkel veszi fel az illető.
16/21 anonim válasza:
13-as, nézd a többi válaszát bármilyen kategóriában legtöbbször ehhez hasonló fogyatékos dolgokat ír 😃
17/21 anonim válasza:
Ha megfelelő mintájut választasz nem az.
Én is nagyon szeretem a hosszú szoknyákat, és fiatal vagyok.
18/21 anonim válasza:
#16:
Mégis a te ocd-s ökörséged ezeket számon tartani.
19/21 anonim válasza:
Nem tartom számon csak látom 😃
20/21 anonim válasza:
Amúgy tényleg olyan pusztítóan zsibbadt válaszokat ír néha, hogy én is azt hittem róla, hogy férfi. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!