Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért kell az elsős gólyáknak...

Miért kell az elsős gólyáknak feladatként női ruhákat felvenni (fiúknak)?

Figyelt kérdés
Poénosnak tartjátok? Mert én undorodok tőle!. 17/L
2010. szept. 15. 15:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%

Nem tudom.

Én el se mentem erre a baromságra.

Szerintem az egész hülyeség- csak arról szól, hogy jól kiröhögjék az elsősöket vagy éppen megszégyenítsék. Épp ezért nem fogok magamból direkt hülyét csinálni. Nem vagyok egy besavanyodott lélek, de már nekem ez egy kicsit túl sok volt.

2010. szept. 15. 15:13
 2/11 anonim ***** válasza:
96%
Ez tényleg hatalmas hülyeség szerintem, "ha nem csinálom meg a feladatot, akkor kiközösítenek vagy nem úgy állnak már hozzám", stb. Én is undorodok a megszégyenítős beavatásoktól, annyira primitív egy dolog...
2010. szept. 15. 15:17
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
*17/F
2010. szept. 15. 15:17
 4/11 anonim ***** válasza:
86%

1.vagyok:

Még annyit én is hozzáfűznék, hogy minket is azzal ijesztgettek, hogy ha nem megyünk el akkor kiközösítenek, meg lefognak szólni... TÉvedtek. Mert nem így volt. Semmit nem szóltak érte. Egyébként meg ha szóltak is volna, nem nagyon érdekelt volna. A becsületem többet ér, minthogy lejárassam magamat ismeretlenek előtt.

2010. szept. 15. 15:20
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk gólyatáborban amúgy nem kellett fölvenni ilyen ruhákat(csak néhány kiválasztottnak, de azt csaaptból kellett egyénileg választani), stb., nem volt semmi durvaság, viszont hallottam már másmilyet is.

második

2010. szept. 15. 15:22
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is ezt kellet csinálni mikor gólya voltam azt gondoltam ,hogy na majd jól beégek de a végen jól éreztem magam.
2010. szept. 15. 16:51
 7/11 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem semmi gáz nincs benne. Ez a gólyaavató direkt azért van, hogy felszabaduljanak az elsősök, jól érezzék magukat, csak humorérzék kell hozzá. Nem úgy kell felfogni, hogy hú de ciki, hogy ezt meg azt kellett felhúzni, meg mit kellett csinálni, hanem azt hogy ez az egész milyen vicces. Én amikor gólya voltam, gumicsizmába, meg kockás férfi ingbe, meg gumis szárú mackónadrágban kellett lenni, meg szalmakalapban. Na és akkor mi van? Senki nem mondta azt az osztályból hogy ő nem jön el, mert ez ciki meg megalázó. Tök jó poén volt az egész, ebben a cuccban kellett táncolnunk az egész suli előtt, mégis vicces volt nekik is, nekünk is. Csak attól függ hogy fogjátok fel, de úgy látom veletek nem lehet viccelni sem. Kis mimózalelkűek.
2010. szept. 15. 17:18
 8/11 anonim ***** válasza:

17:18

Én most vagyok elsős majd lesz avató és a tanácsodat megfogadom :) csak azért is jól fogom magam érezni!!!

2010. szept. 15. 17:40
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is egy kis lazulás... Nem kell komolyan venni, csak hülyéskedünk... Nekünk bekenték az arcunkat fogkrémmel, és leborotváltak, meg valami undorító szart etettek velünk... Nincs ebben semmi rossz, és még lesz most is plusz gólya avatóm.
2010. szept. 15. 17:53
 10/11 anonim ***** válasza:
Mert az vicces. :D
2010. szept. 30. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!