Lenne kedvetek tanacsot adni?
Szeretnek egy picit valtoztatni az oltozkodesemen.
eddig tobbnyire eleg fiusan oltozkodtem,es most szeretnek nosiesebb lenni./tulzasba se szeretnem vinni:-DDD/
jah amugy mar 7 eve rocker vagyok ez mindig is meglatszott az oltozkodesemen rendesen..............ezt nem is tervezem valtoztatni.minden otletet elore koszonok.
20/L
Szia!
Itt szerintem nagyon jó cuccok vannak, csak sajnos nagyon drágák, de tudsz ötletet meríteni, és össze lehet hasonlókat kínaiból,vagy csak ennél olcsóbb helyről is válogatni:)
Szia sorstársam:) Velem is éppen ez a helyzet (csak 3 évvel fiatalabb vagyok Nálad), évekig erősítettem a rockeres népes táborát, de most már változtattam (külsőleg, belsőleg még mindig az a lázadó kis vadóc vagyok:D).
Gondolom elég sok fekete ruhád van, ezek jók, mert akármilyen színhez jól mennek, és pl egy sima, fekete pólót is fel lehet dobni, hogy csinos legyen:)
Bár, attól függ, mit értesz a nőies alatt? A szolizott, szőkített, tornacipős csajokat, vagy akik kevésbé tinisek, inkább elegánsak?
nem ,nem ilyen szokitett cicasra gondoltam:-D
noieset ugy ertetettem hogy ne nezzek ki enyire fiusan-vagyis szeretnek egyszeru rocker csaj maradni csak azer nezzek is ki lanynak:-D
koszonom szepen mindenkinek az otleteket.
igazat megmondva nem enyire radikalis valtozast szeretnek.
szoval bakancs ,piercingek,szegecsek,es a fekete szin-ezektol nem szeretnek megvalni.:-D
csak nemtudom ezekbol hogy tudnak olyan noies lenni.:-D
Szia!
Ha nem szeretnél megválni a bakancstól,akkor miniszoknya,színes harisnyával,meg egy kicsit nőiesebb pl kivágott felsők:) bár szerintem jól mutat együtteses pólóval is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!