Mit szoktatok válaszolni erre a kérdésre?
Figyelt kérdés
"Miért vagy ma ünneplőben?"
Mikor csinosan mész iskolába, de ok nélkül, és ezt kérdezik?
17/lány
2022. ápr. 8. 07:09
1/14 anonim válasza:
Mert megtisztelem a környezetemet azzal, hogy nem melegítőben égetem magam.
2/14 anonim válasza:
Hogy nem vagyok ünneplőben. Ha bunkó stílusban kérdezik, akkor esetleg azt is hozzáteszem, hogy csak felöltöztem normálisan. De ha tőled ezt gyakran megkérdezik, akkor talán érdemes lenne átgondolni, hogy miért csak az iskolai ünneplő stílusról gondolod azt, hogy csinos.
3/14 A kérdező kommentje:
Nem gyakran fordul elő, csak mikor épp olyan kedvem van, hogy blúzban, szoknyában megyek. Nem is fekete-fehérben,hanem más színekben. Mégis ilyenkor van, aki megkérdezi ezt. Vagy ha nem az ünneplő szót használja, akkor azt kérdezi, hogy "Mi miatt kellett ma így kiöltöznöd?" Nem "kellett"...
2022. ápr. 8. 07:45
4/14 anonim válasza:
Miért, talán a környezeted az a kategória, ahol mindenki strandpapucsban és Juicy Couture-ban mászkál?
5/14 A kérdező kommentje:
Hát képzelj el egy középiskolát a benne lévő diákokkal. Olyan...
De a fekete-fehérre visszatérve a fehér garbós téli pulcsi, plusz fekete farmerre is megkaptam már, hogy ünneplő.
2022. ápr. 8. 07:50
6/14 anonim válasza:
Pedig a fekete farmer ünnepségre elég alulöltözött dolog jobb helyeken.😬
8/14 anonim válasza:
Én ezt hányszor megkaptam és megkapom. Még olyan helyen is, ahol elvárható lenne az öltöny, de mindenki prolimódon öltözik.
Eleinte válaszolgattam, aztán ma már semmit nem mondok. Nem érdekelnek a suttyók.
9/14 anonim válasza:
"Ez nem ünneplő, csak ez tetszik."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!