Kicsi, aszimmetrikus, enyhén-közepesen lógó mellekre milyen fajta melltartó lenne jó?
Pl. ezek közül?
Nekem most ilyenem van: [link] .
Jó benne, hogy pamut és kényelmes.
Rossz benne, hogy elöl-hátul felcsúszik (szóval távolról sem olyan, mint a fényképeken, ahol úgy tűnik, hogy szinte a lapockák alján, vízszintesen van a pánt). És persze kellő támaszt sem ad.
2
Köszönöm.
Természetesen tisztában vagyok az alapfogalmakkal, hogy mit hol kell mérni, mit jelent a szám, mit jelent a betű. 90 AA méret kellene, olyat "nyilván" nem lehet kapni Magyarországon. Próbáltam külföldi fórumokon olvasgatni, tájékozódni, semmivel nem lettem beljebb.
Asszem kiírok egy új kérdést, mert leginkább az érdekelne, hogy másoknak "szabályosan" illeszkedik-e a melltartó (tehát nem vág be, nem kúszik felfele, stb.) ill. hogy milyen formát javasolnak milyen típusú mellre (mert ez is egy viszonylag tudományosabb dolog, hogy ha ilyen formájú, akkor ilyen melltartó kell, ha olyan formájú, akkor olyan melltartó kell), meg hogy mikor jó a drótos, stb.
Nem vagyok fiatal, de ezt a problémát még soha nem sikerült megoldani. Azonban jön a nyár és a szalonképesség érdekében célszerű lenne egy kényelmes darab (abban már nem is hiszek, hogy egy csinosabbat valaha sikerül majd venni).
4
Köszi a lényretörő kérdést. Nem. Magas vagyok és széles a vállam, hátam, mellkasom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!