Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kicsi, aszimmetrikus, enyhén-k...

Kicsi, aszimmetrikus, enyhén-közepesen lógó mellekre milyen fajta melltartó lenne jó?

Figyelt kérdés

[link]

Pl. ezek közül?

Nekem most ilyenem van: [link] .

Jó benne, hogy pamut és kényelmes.

Rossz benne, hogy elöl-hátul felcsúszik (szóval távolról sem olyan, mint a fényképeken, ahol úgy tűnik, hogy szinte a lapockák alján, vízszintesen van a pánt). És persze kellő támaszt sem ad.

2022. ápr. 4. 19:48
 1/5 A kérdező kommentje:

Na, itt látszik felcsúszva meg vízszintesen.

[link]

2022. ápr. 4. 20:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem először is mérd le a melltartóméreted, ha elől-hátul felcsúszik, akkor nagy a méret, amit veszel. Ugye a szám a hát körméret, a betű a kosár. Neked kisebb szám kell, ha eddig 80-ast vettél, próbálj meg egy 75-öst. De a méricskélős módszer a 100% :)
2022. ápr. 4. 22:10
 3/5 A kérdező kommentje:

2

Köszönöm.

Természetesen tisztában vagyok az alapfogalmakkal, hogy mit hol kell mérni, mit jelent a szám, mit jelent a betű. 90 AA méret kellene, olyat "nyilván" nem lehet kapni Magyarországon. Próbáltam külföldi fórumokon olvasgatni, tájékozódni, semmivel nem lettem beljebb.

Asszem kiírok egy új kérdést, mert leginkább az érdekelne, hogy másoknak "szabályosan" illeszkedik-e a melltartó (tehát nem vág be, nem kúszik felfele, stb.) ill. hogy milyen formát javasolnak milyen típusú mellre (mert ez is egy viszonylag tudományosabb dolog, hogy ha ilyen formájú, akkor ilyen melltartó kell, ha olyan formájú, akkor olyan melltartó kell), meg hogy mikor jó a drótos, stb.

Nem vagyok fiatal, de ezt a problémát még soha nem sikerült megoldani. Azonban jön a nyár és a szalonképesség érdekében célszerű lenne egy kényelmes darab (abban már nem is hiszek, hogy egy csinosabbat valaha sikerül majd venni).

2022. ápr. 6. 09:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Tehát 90-es a hátad, kövér vagy?
2022. ápr. 7. 06:11
 5/5 A kérdező kommentje:

4

Köszi a lényretörő kérdést. Nem. Magas vagyok és széles a vállam, hátam, mellkasom.

2022. ápr. 7. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!