Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit csináljak hogy ne rozsdázz...

Mit csináljak hogy ne rozsdázzon a gyűrű?

Figyelt kérdés
Barátnőm mondta hogy belül be kell kenni átlátszó körömlakkal. Ez beválik? És miért csak belül? Kívül ne kenjem be?

2022. ápr. 1. 14:16
 1/2 anonim ***** válasza:
87%

Gagyi megoldás.

Egyszerűbb, ha nem költesz silány bizsukra, amiknél ezt nem lehet megúszni. A körömlakk legolvad a kéz melegétől, undorító, ragacsos állaga lesz, és még az ujjadra is ragadhat.

Egy bizsu áráért már ezüst, nemesacél és ón ötvözet ékszereket is vehetsz, amik nem oxidálódnak, évtizedekig szépek maradnak.

Vagy ott vannak még a jelenleg divatos, fast fashion üzletekben is kapható műgyanta gyűrűk (tele van velük a H&M és a Pull & Bear). Tudom, sokan “giccsesnek” és ormótlannak tartják őket, de én nagyon szeretem az ilyen ékszereket, és ezek garantáltan nem rozsdásodnak.

2022. ápr. 1. 15:46
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
A körömlakk nem rossz megoldás, de szerintem is sokkal stílusosabb lenne egy ezüst gyűrű.
2022. ápr. 1. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!