Mitől lesz egy gyűrű eljegyzési?
Hogyan néz ki? Minden köves gyűrű annak tűnik? Vagy nincs rá szabály, az eljegyzési attól eljegyzési, hogy azzal kérték meg a nő kezét, lehet az egy fémkarika is?
Édesanyámtól kaptam egy arany gyűrűt, ami középen egy szolid burgundi kővel van díszítve. Örökölte Ő is. Mivel köves gyűrűt hordok, mások azt fogják hinni, hogy el vagyok jegyezve?
Nem szeretném ha ezt hinnék, mert szingli vagyok és lehet, hogy pont emiatt nem szólít meg valaki. 😅😅
Paromnak egy sima mintas ezust gyuruje van es megis mindenki azt hiszi elsore, hogy mar hazas :D
Amugy szerintem is akarmilyen gyuru lehet eljegyzesi, peldaul en nem is tartom fontosnak, hogy minel dragabb minel csillogobb legyen majd az enyem, mert nekem nem is az a lenyeg benne, hanem hogy az a ferfi nyujtja nekem, akinek habozas nelkul igent mondanek gyuru nelkul is. A parom ragaszkodik a csillivilli gyuruhoz nalunk, elmondasa szerint pont attol lesz eljegyzesi, mert szep es kulonleges es akkor legyen mar "hercegnos" az elmeny 🤷 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!