Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mitől lesz egy gyűrű eljegyzési?

Mitől lesz egy gyűrű eljegyzési?

Figyelt kérdés

Hogyan néz ki? Minden köves gyűrű annak tűnik? Vagy nincs rá szabály, az eljegyzési attól eljegyzési, hogy azzal kérték meg a nő kezét, lehet az egy fémkarika is?

Édesanyámtól kaptam egy arany gyűrűt, ami középen egy szolid burgundi kővel van díszítve. Örökölte Ő is. Mivel köves gyűrűt hordok, mások azt fogják hinni, hogy el vagyok jegyezve?

Nem szeretném ha ezt hinnék, mert szingli vagyok és lehet, hogy pont emiatt nem szólít meg valaki. 😅😅

2022. márc. 23. 11:45
 1/3 A kérdező kommentje:

[link]

Nagyon hasonló

2022. márc. 23. 11:50
 2/3 Metionin ***** válasza:
100%
Hogy eljegyzésre adják. Ma már tényleg bármiféle gyűrű lehet. És szerintem fordítva is igaz, hogy ma már nem fognak akármilyen gyűrű esetén sem egyből arra gondolni, hogy az illető el van jegyezve/házas.
2022. márc. 23. 12:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Paromnak egy sima mintas ezust gyuruje van es megis mindenki azt hiszi elsore, hogy mar hazas :D

Amugy szerintem is akarmilyen gyuru lehet eljegyzesi, peldaul en nem is tartom fontosnak, hogy minel dragabb minel csillogobb legyen majd az enyem, mert nekem nem is az a lenyeg benne, hanem hogy az a ferfi nyujtja nekem, akinek habozas nelkul igent mondanek gyuru nelkul is. A parom ragaszkodik a csillivilli gyuruhoz nalunk, elmondasa szerint pont attol lesz eljegyzesi, mert szep es kulonleges es akkor legyen mar "hercegnos" az elmeny 🤷 😃

2022. márc. 24. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!