Erre rá kell venni rövidnadrágot. Önmagában viselni elég ízléstelen.
2022. márc. 30. 16:39
2/20 anonim válasza:
Uhh. 🙊🙊🙊🙉🙈
Hát ebbe látszik ám eléggé a tökid.
A pasiknak ne mutasd a csajoknak nyugodtan.
2022. márc. 30. 16:41
3/20 anonim válasza:
Igen, nagyon.
2022. márc. 30. 17:18
4/20 anonim válasza:
Minden bhuzis férfiakon ha eltér a “megkövetelt” egyenruháktól ami minden nem bhuzis férfin van?
Eszem-fhaszom megáll ettől az együgyű hasonlattól.
1-es!
Nem ajánlj marhaságokat!
Nem bohóc akar lenni a kérdező, miért vennél már egy rugalmas, szabad mozgást biztosító nadrágra egy pont az ellenkezőjét kiváltót?
Ez úgy jó ahogy van.
2022. márc. 30. 20:16
5/20 anonim válasza:
Igen. Rövidnadrággal meg még rosszabb.
2022. márc. 30. 20:38
6/20 anonim válasza:
Egyes vagyok. Nem vennék, hanem veszek is rendszeresen. Felesleges a feltételes mód.
A rövidnadrág mióta gátol a szabad mozgásban? Ez nekem új.
2022. márc. 31. 00:01
7/20 anonim válasza:
Azóta akadályoz a szabad mozgásban amióta feltalálták.
Ha már vettél fel egy rugalmas testhez álló ruhát, akkor mi a francnak rá egy csúszkáló elálló másik ruha rá??
Ezt sosem fogom megérteni!
Én nem veszek fel a futó gatyámra semmit, az előbbi okok miatt, és mert röhejesen néz ki.
2022. márc. 31. 07:04
8/20 anonim válasza:
Persze ha bejön akkor nyugodtan. Sokan sportolnak ilyenbe,igaz főleg feketébe, de nők utcára is felvesznek ilyen fényes színes leggingst.
2022. márc. 31. 08:51
9/20 anonim válasza:
Igazából nem is az a bajuk az embereknek ezzel akár pasi akár nő hordja, hogy bzis vagy kvás hanem, hogy ronda, ízléstelen mert olyan fényes, műszálas.
2022. márc. 31. 09:08
10/20 anonim válasza:
Hát, én biciklizáshez szoktam felvenni ilyen testhezálló gatyát. Bár azok rövid fazonúak. És nem vagyok "búza". Sportoláshoz szerintem amit linkeltél még elmegy. Utcán nyilván nem flangálnék ilyenben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!