Miért csak a csajok hordanak bőrdzsekit mostanság?
Mert szeretnek fiúsan öltözködni. Nem vallják be de viszont szoktak férfi részlegről vásárolni. Láttam már ilyet. Ott kóborolt a csaj ott ahol én vettem magamnak ruhát és leakasztotta a férfi zakót, egy férfi farmert és vitte be az öltözőbe.
Mondjuk a fiúk meg lányosodni akarnak. Bershkába láttam már meleg pasit, úgyis nézett ki és ilyen rózsaszín flitteres cuccokat nézett magának.
Nem tudom, én fiúkon is látok, de az igaz, hogy talán inkább lányok hordják.
Amúgy vannak kifejezetten női szabású bőrdzsekik, ami férfin kicsit furcsa nekem, vagy legalábbis férfi részlegen olyat nem látni
Az egyes megírta az igazat, és be is igazolódott az itt megszokott cselekedet, aki beletrafál azt lepontozzuk.
Pedig így van, a nők a férfi osztályról vásárolnak, most nem akarok innen is egy kérdéscsokrot összeszedni, de biztos láttátok már hányan írták, hogy gond e ha férfi ruhát veszek fel, stb.
Aztán csodálkoznak, hogy nem lehet normális pasit találni, de lehet, csak a normális pasik a női ruhás nőket részesítik előnyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!