Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért csak a csajok hordanak...

Miért csak a csajok hordanak bőrdzsekit mostanság?

Figyelt kérdés
Ma voltam a városban pár órát, azt lehet mondani hogy minden harmadik csajon ez a motoros fazonú bőrdzseki volt, viszont egyetlen fiún sem láttam. Mi lehet ennek az oka?
2022. márc. 26. 20:02
 1/7 anonim ***** válasza:
17%

Mert szeretnek fiúsan öltözködni. Nem vallják be de viszont szoktak férfi részlegről vásárolni. Láttam már ilyet. Ott kóborolt a csaj ott ahol én vettem magamnak ruhát és leakasztotta a férfi zakót, egy férfi farmert és vitte be az öltözőbe.

Mondjuk a fiúk meg lányosodni akarnak. Bershkába láttam már meleg pasit, úgyis nézett ki és ilyen rózsaszín flitteres cuccokat nézett magának.

2022. márc. 26. 20:37
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom, én fiúkon is látok, de az igaz, hogy talán inkább lányok hordják.

Amúgy vannak kifejezetten női szabású bőrdzsekik, ami férfin kicsit furcsa nekem, vagy legalábbis férfi részlegen olyat nem látni

2022. márc. 26. 20:55
 3/7 anonim ***** válasza:
94%
Az a no akar a parjanak/csaladtagjanak is vasarolhatott, nem gondolod? En is ugy vettem multkor a paromnak 3 dzsekit, hogy felprobaltam magamra, mert ha ram jo, akkor ra is biztosan jo lesz. Az idosebbik ocsem magas, kicsit duci es anyam nem egyszer vett ugy neki ruhat, hogy felprobalta magara es ha ra jo volt, elvitte neki mert az ocsem utalt vasarolni jarni es szerintem azota is utalja, tuti az asszony vesz neki mindent most anyam helyett.
2022. márc. 26. 23:17
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
Nem csak a csajok hordanak. Én is hordok, pedig lány vagyok.
2022. márc. 27. 08:23
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Az egyes megírta az igazat, és be is igazolódott az itt megszokott cselekedet, aki beletrafál azt lepontozzuk.

Pedig így van, a nők a férfi osztályról vásárolnak, most nem akarok innen is egy kérdéscsokrot összeszedni, de biztos láttátok már hányan írták, hogy gond e ha férfi ruhát veszek fel, stb.

Aztán csodálkoznak, hogy nem lehet normális pasit találni, de lehet, csak a normális pasik a női ruhás nőket részesítik előnyben.

2022. márc. 27. 10:08
 6/7 anonim ***** válasza:
A legtobb ferfi nem divatozik annyira. A noknek meg letelemuk 😀
2022. márc. 28. 22:15
 7/7 anonim ***** válasza:
91%
Pont ma ült előttem a buszon egy bőrkabátos bácsi. És nem ő volt az egyetlen hímnemű, akit bőrkabátban láttam. Szóval fiúkon/férfiakon is megcsodálható.
2022. márc. 28. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!