Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ajánlanátok nekem olyan...

Ajánlanátok nekem olyan farmert, amiben nem lesz lapos a(z alapból formásnak mondható) fenekem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már régóta keresek olyan magas derekú farmert (ami köldökig ér) amiben nem lesz lapos a fenekem, de egyszerűen sehol nem találok jót. Nem vágyok semmi csicsázásra, csak arra, hogy ne érezzem magam benne rosszul!

Lehetőleg megfizethető 6-8 ezer Forint alatti nadrág legyen, ugyanis nem a saját, hanem a szüleim pénztárcáját terhelem még egy kis ideig! 😊

16/L

2022. márc. 26. 12:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
34%
Akkor összefoglalom - a kérdésed és az alatta lévő magyarázatod alapján, vagyis a te szavaiddal - a lényeget: rosszul érzed magad benn, de csak azért is ragaszkodsz hozzá. Egyszerűen sehol nem találsz jót, de azért én vagyok lehülyézve, mert leírtam, hogy nem véletlenül.
2022. ápr. 11. 21:47
 12/12 A kérdező kommentje:

#11-es

találtam olyat, hála a normális válaszolóknak, amik megfeleltek az igényeimnek, kényelmesek és még meg is szerettem :)

2022. ápr. 14. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!